X
    Categories: Stranieri aradeni

După Man, Becali mai ia un alt fost utist la FCSB: Bălgrădean ar trebui să devină noul portar al „roș-albaștrilor”!

Greșelile tânărului Andrei Vlad în derby-ul FCSB – Dinamo (2-2), l-au determinat pe Gigi Becali să caute de urgență un portar cu experiență. Astfel, patronul „roș-albaștrilor” a ajuns la Cristian Bălgrădean, fotbalist originar din Sânnicolau Mare (județul Timiș), crescut de Atletico Arad. În sezonul 2009-2010, Bălgrădean s-a afirmat la UTA, club de la care a plecat la Dinamo la finele acelui campionat. A jucat 110 partide pentru „câinii roșii”, după care a mai trecut pe CSU Craiova și Concordia Chiajna.

Cotat la 700.000 de euro, „Pufi” a început sezonul ca titular formației ilfovene, dar un conflict cu conducerea clubului l-a făcut să-şi piardă postul de titular. După 18 meciuri jucate în acest sezon, experimentatul goalkeeper a fost tras pe linie moartă, Ion Moldovan mergând pe mâna italianului Alessandro Caparco. Acum se află în litigiu cu Concordia pentru că nu a fost plătit de 90 de zile, iar o decizie în cazul său va fi luată miercuri, 21 februarie. Totuşi, e de aşteptat ca cele două părţi să bată palma pentru ruperea amiabilă a contractului, chiar dacă Bălgrădean are de primit 40.000 de euro. „Da, astăzi iau portar! Îl iau pe Bălgrădean!”, au fost cuvintele finanţatorului vicecampioanei, care-l așteaptă pe fostul goal-keeper utist la negocieri la revenirea în țară de la Firenze.

Revenind la derby de România, încheiat la egalitate, să spunem că primul gol al celor de la FCSB a fost marcat chiar de Dennis Man, printr-o lovitură de cap după centrarea de manual a lui Budescu. Atacantul de 19 ani, plecat de la UTA în vara anului 2016, a devenit unul dintre cei mai importanți fotbaliști din curtea lui Dică, fiind curtat deja de cluburi importante ale Europei, precum: AS Roma, Bayern Munchen, Bayer Leverkusen şi Eintracht Frankfurt. Până acum, Becali ar fi refuzat o ofertă de 10 milioane de euro pentru arădeanul ce domiciliază în comuna Vladimirescu.

Facebook Comments
8
0
manager :