Minifotbal, futsal

Se știu grupele turneului final al campionatului județean de futsal: Duminică, la Polivalentă, aflăm noua „regină”





Mai sunt două săptămâni până la reluarea întâlnirilor pe puncte în Liga 4-a, iar cinci dintre formații au șansa să-și adauge un trofeu în vitrină. Unirea Sântana, CS Ineu, Progresul Pecica, ACS Socodor și Frontiera Curtici par a avea o șansă în plus față de divizionarele cinci, Podgoria Pîncota și Unirea Gurahonț și mai ales față de formația de Liga 6-a, Athletico Vinga, de a deveni cea mai bună echipă la futsal.

Combatantele au aflat, astăzi, cum se vor înfrunta în cele două grupe de la turneul final, ce va debuta duminică, la ora 9, la Sala Sporturilor Victoria. Iată componențele celor două grupe și tabloul întrecerii:

Campioana en-titre este CS Dorobanți, care – însă – și-a schimbat mult lotul după retrogradarea în Liga 5-a. Liderul acelei formații, Vasilică Georgiu, va evolua – probabil – în tricoul Ineului, dar și celelalte finaliste au fotbaliști foarte buni de sală, precum: Arsene sau Marinescu (Pecica), Martin sau Capătă (Sântana), Sulea sau D. Ardelean (Socodor), Bulzan sau Cl. Ardelean (Pîncota), Florea sau Șandru (Gurahonț), Moisă sau Gheorghieș (Curtici), Bozga sau Niszter (Vinga). Cert este că Asociația Județeană de Fotbal, prin organizatorii acestui turneu, Andras Mako și Daniel Măcuș, vă așteaptă în număr cât mai mare în tribunele Sălii Sporturilor Victoria duminică, 25 februarie.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button