UTA Arad

Stahl ratează prima etapă a anului, Roșca are șanse mari să fie apt de joc cu Clinceniul



În weekend, UTA reia bătăiile din liga secundă la fotbal în compania Academiei Clinceni. E vorba despre o confruntare între două echipe ce au schimbat destul de mult la nivelul loturilor de jucători, mergând pe întinerirea acestora. Doar că doi dintre fotbaliștii Under 21 din lotul „roș-albilor”, titulari în multe dintre partidele din turul campionatului nu vor putea fi utilizați de Cristi Todea.

După cum se știe, Burlă a suferit o fisură a platoului tibial și nu s-a antrenat deloc de la începutul acestui an. Își va relua alergările ușoare de abia de luni și e puțin probabil să-l vedem pe gazon mai repede de luna aprilie. Dar, vestea proastă de ultim moment îl vizează pe Albert Stahl. Mijlocașul ofensiv de bandă a primit o lovitură oarbă la nivelul coloanei și a devenit indisponibil de la începutul săptămânii trecute. De altfel, el nici nu a fost utilizat contra celor de la Bekescsaba, iar joi va efectua un RMN pentru a se vedea clar gravitatea accidentării. Cert este că el nu va fi apt pentru disputa de sâmbătă, contra Clinceniului, iar Angelo Iuga are cele mai mari șanse să-i ia locul în primul „unsprezece”.

În fine, „oficialii” utiști sunt pe cale să-l legitimeze și pe ultimul sosit în „alb-roșu”. Fundașul basarabean, Mihai Roșca, are șanse mari să fie bun de joc pentru meciul de sâmbătă, de la Șiria, însă rămâne de văzut dacă va fi aruncat în luptă din primul minut, sau dacă Todea și colaboratorii săi pe banca UTA-ei îi vor da credit juniorului Rafael Iuga, care a făcut de la A la Z pregătirea de iarnă.

Meciul dintre UTA și Academica Clinceni e programat sâmbătă, de la ora 11, pe arena „Otto Greffner” și nu va fi televizat.









13 comentarii

  1. Ne-ati capiat cu acest Stahl… sunt juniori de 10 ori peste el… Si Iuga, si Toma, si Pruna… care in amicale au fost peste multi din asa zisul primul 11!
    Dati credit acestora si nu mai faceti parada doar de unii. care ana acum nu au aratat mare lucru,. Poate doar ca au „vechime” la UTA!
    Todea, ziceai ca toti vor primi meciuri, nu doar preferatii…

    0
    0
    1. Ma dar ne meritam soarta nici nu a început campionatul și deja ii facem praf pe jucatori propiui ,pe arădeni ,Sa accidentat un jucător și noi îl găurim …… ce indivizii de oameni puteți fi!

      0
      0
  2. Cate zile sunt de la meci si pana la RMN ? Voi conducatori ori sunteti prosti ori idioti ! Ai un jucator „lovit” si voi asteptati programare la doctor ? Chiar ca avem un staf de kko !

    0
    0
  3. De sapt trecuta e cu problema asta din cate am citit!
    Destul de dureros ca trebuie sa asteptam programare la dr!!

    0
    0
  4. Cata rautate citesc din aceste comentarii…
    Am spus-o si repet:imi place Stahl enorm de mult,chiar daca nu sunt cel mai mare fan al sau,dar la fel de mult,cred ca s-a pus prea mare presiune pe el,un copil.Poate din familie(bunicul calauza),dar mai ales de catre conducere,pe atunci cand a fost aruncat in lupta,ca varianta la Stratila,pe vremea lui Laurentiu Rosu.
    Din entuziasm,copilul a aratat ca are potential enorm de mare,incontestabil.Pe atunci atat ducea,din minutul 70 incolo….
    Apoi s-a vandut Man,apoi Tabarcea si conducerea isi freca deja mainile la urmatorul transfer al lui Stahl.Cred ca aici s-a gresit cu el,fortandu-l.Nici Man si nici A.P.Tabarcea nu au avut aceasta presiune asupra lor.
    Cata mojicie sa lovesti intr-un copil.(Unii l-au facut musca,nedezvoltat,rahitic,schelet,etc).Da!Exista aceeasi problema,la UTA,lipsa de masa musculara,dar se pare ca este pe cale de a fi rezolvata,in parte,mergand la sala,macar 1-2 ori pe saptamana.
    Baiatul nu s-a accidentat cu skate-board-ul,pe maidan,ci jucand sub culorile UTA-ei.
    In conditiile in care lotul este si asa cum este,fiecare jucator este indispensabil,indiferent ca titular sau rezerva.
    Suporterii de carton,il hulesc pe Alex Manea,Burla este deja imun la jigniri(abia astept sa revina in primul 11)..Acum il puneti la zid si pe Stahl,chiar daca au mai gresit,fiecare…
    Pe Curtuius nu il jigneste nimeni!Pt. ca nimeni nu-i vede cifrele dezastruoase,ca atacant de careu,daca ar fi sa ne luam dupa statistici informatice,(care omoara realistic fotbalul).Dar macar Marius,modest mereu,asa cum il stim,da multe pase de gol,cu toate ca ma duce la exasperare cu devieri si ricoseuri…
    Tot ce-i posibil, ca in etapele care vor urma,sa-i faca mari si pe Buia,David,de ce nu Toma?
    Am vrut(unii), jucatori aradeni,dar acum vad,ca avandu-i, loviti in ei,cu orice ocazie!
    Cand au venit „elefantii”,unii au tot cerut rabdare cu ei,inclusiv conducerea,ca sa se integreze,sa se obisnuiasca,sa-si gaseasca un ritm de joc,un sistem adecvat,mereu scuze,mai o etapa,mai una si inca una…Pana cand ne-am trezit in fundatura ligii a 2-a!
    Trebuia taiat in carne vie,dupa jocul cu Metaloglobus,nu sa se astepte un motiv,onomastica lui Ciuca la Hotel Gio,dupa confruntarea cu Luceafarul!
    De atunci trebuia sa se constientizeze colapsul care a urmat.
    Acum sa ne sustinem echipa draga noua!

    0
    0
    1. Nu, @Spania35,Ani Multi inainte cu sanatate maxima sa ai!Stahl nu este cel mai talentat din lotul UTA-ei,intr-adevar are talent mare,cu carul,dar a fost considerat urmatoarea marfa de vanzare pe taraba!Gresit!Sunt copii care rezista acestor presiuni false si altii pe care-i depasesc psihic aceste situatii,create de gen „contabilitate”.
      Dar mai o saptamana pana la reanceperea campionatului si ai sa vezi alti tineri care vor zburda.Doar sa li se dea incredere si minute de joc.Nu ma refer la cazul unor suspendari sau Doamne fereste accidentari,avem nevoie de toti!De absolut toti!
      Sa ne auzim cu bine!Hai UTA,din orice tara!

      0
      0
  5. Niste suporteri de carton!!! avem nevoie de toti!!!
    Da este intre cei mai talentati jucatori de la uta!!!
    Dar mai sunt 4-5 jucatori care o sa impresioneze!!!

    0
    0
  6. Sa nu uitam ca lau huiduit si pe Petre si pe Man si uita unde sunt!!
    Asa sunteti voi daca cumva se accidenteaza sau nu e concentrat 100% si face un joc fara concentrare maxima!! Ii huiduiti!!
    Acesta este motivul ca ne plec toti jucatorii talentati ca nu stiti sa ii pretuiti!!
    In asa fel o sa putrezim in luga2 pt toteauna!!
    Fiti langa jucatori!!
    Am fost acolo la un meci cand a fost injurat de mama Pacuarar si dupa a dat gol!! Dupa oa fost lins curul dar in fine nu va mirati ca plec toti de la noi!!

    0
    0
  7. @Misu!Iti garantez ca Man nu a fost injurat niciodata.In schimb,Tabarcea s-a crezut vedeta,poate ca pe buna dreptate la cate goluri a marcat,din Curtuius si Stratila.Dar pana la atitudinea de a-si injura suporterii,si pana la expresii „ia mai da-i in p..la mea de suporteri”,este cale lunga,un mucos!!Eu cu urechile mele m-am simtit prost! pe cand mergea spre autocar!M-am socat!Pur si simplu!
    Si din aceasta cauza nu il voi ierta niciodata!Niciodata in viata mea!Un neom!Sa putrezeasca in ligile inferioare scandinave!
    Pai mai Tabarcea,nu esti nici macar in lot!Despre ce vorbim?Cu schiurile ai invatat?
    Din pacate,cu toate ca ai marcat multe goluri,mi-ai lasat un gust amar,copile!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button