Fotbal juniori

Doi mijlocași de la Viitorul Arad își încearcă șansa în Serie B, la Novara Calcio





Vești bune pentru doi dintre fotbaliștii celor de Viitorul. Mijlocașul central, Raul Poșta (17 ani) și cel de bandă, Cristian Covaci (18 ani), au fost invitați să participe la un stagiu de pregătire la una dintre cele mai prestigioase academii din Italia – Novara Calcio.

Cei doi jucători sunt antrenați de Flavius Moisă și se aflau sub observație încă din luna septembrie a anului trecut. Un scouter al grupării de Serie B s-a deplasat de mai multe ori la Arad pentru a-i urmări pe cei doi arădeni, dar și pe colegul lor, portarul Andrei Dagău, care – între timp – a devenit „piesă” importantă al divizionarei a treia, Național Sebiș.









11 comentarii

  1. Felicitari!Cu atat mai mult cu cat nu se numesc Catantaritti jr.In rest alte grupe ale Viitorului nu conteaza,decat cele in care evolueaza copiii sai!Poate ca de inteles!Fiecare closca cu puii sai!
    Oricum bafta copiilor!

    0
    0
      1. @ion pop!Cred ca nu ai citit bine,sau ai retinut doar ce ai vrut!Am spus ca felicit copiii si sa stii ca nu aberez!Chiar ma bucur pt. oricine creste in pepinierele Aradului si urca pe scari ierarhice.Ba chiar urmaresc cu interes evolutia lor la clubrile pe unde au ajuns.
        Atunci de ce crezi si afirmi ca m-ar roade invidia?Absolut departe de mine gandul acesta.

        0
        0
    1. Iar esti pe langa subiect. Pretentii de om bine informat ai, dar in cele mai multe dintre cazuri aberezi.

      0
      0
      1. @Pelin,eu nu am nici o pretentie de a fi bine informat!Ma deranjeaza doar mojicia,minciuna si fatarnicia unora,implicati in fenomenul fotbalistic aradean!
        Atentie mare!Pe Gio sunt suparat doar pt.strict episodul UTA,dar atat!Nimic mai mult!
        In rest,maxima stima si respect ii port pt tot ce a construit la Viitorul,din nimic,pana la urma.Initial pe banii lui,pe timpul si pe nervii lui.
        Ma bucura oridecate ori un copil „scoate capul”,spre fotbalul mare si are macar o sansa sa se afirme.
        Nici nu ma intereseaza din care dintre pepinierele Aradului provin.(har Domnului,ca sunt si exista,grav ar fi sa nu fie)Ca este UTA,Atletico,Brosovsky,CSS,Viitorul,Victoria si altele din judet,gen Socodor(ft interesanti),Pecica,Chisineu,Lipova…Are balta peste!
        Deci nu am nici o pretentie.Ma bucur pentru orice copil crescut in Arad,care progreseaza.
        Nu te inteleg…Care ar fi fost aberatia mea?

        0
        0
        1. Te contrazici. Iar. Ziceai mai sus ca Gio are grija doar de grupele unde evolueaza fiii sai, acum spui ca ii porti respect ,,pentru ce a construit acolo, din nimic, pe banii lui”.. Nu e chiar din nimic, multi copii provin din fostul Centru de copii si juniori UTA, indepartati in favoarea celor de la Atletico! Unii dintre ei au confirmat, altii vor confirma in curand. Conditiile in care fac sport de performanta acesti copii sunt dintre cele mai vitrege. Alungati din oras, alungati din competitiile pastorite de meszar, neinclusi in actiunile venite pe filiera DJTS,, au avut nevoie de un refugiu pe care l-au gasit la Sanleani. Si nu e usor. Deloc.

          0
          0
        2. Giro…In orasul Arad nu prea exista pepiniere, exista doar combinata UTA-Atletico-CSS, tinuta in viata din bani publici. Viitorul si Academia isi desfasoara activitatea din propriile resurse (patr0n + parinti), iar cele din judet un fel de colaborare primarie-sponsori.. Victoria fratilor Rusu nu cred ca mai exista, cel putin nu la nivel competitional! Pe vremuri exista o competitie serioasa in oras si judet, una benefica pentru UTA. Acum nu se mai vrea competitie, se vrea totul pentru meszar! Capisci?

          0
          0
        3. Tot nu ne-ai explicat cu ce anume sunt favorizate anumite grupe de copii. Sau iar te-ai razgandit si nu mai sunt favorizate?

          0
          0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button