Baschet

UPDATE: FCC ICIM Arad, lângă Timișoara, Sepsi și Satu Mare în semifinalele Cupei României! Elevele lui Bulj nu au avut probleme cu Alexandria! VIDEO



În ciuda unui start ezitant de sezon, FCC ICIM Arad a demonstrat că are calitate. Mici detalii, directe sau indirecte, au făcut ca echipa arădeană să încheie prima parte a sezonului în Liga Naţională de baschet feminin pe locul 6. Asta nu înseamnă că trupa lui Bogdan Bulj a renunţat la luptă.

Vrea o clasare cât mai sus în ligă, dar până acolo are Final 8 de Cupa României la Sfântu Gheorghe. Astăzi, arădencele înfruntă CSBT Alexandria, în încercarea de a ajunge în semifinale, acolo unde se află deja SCM Timişoara (71-62 cu Olimpia Brașov) și gazdele de la Sepsi, care – de această dată – nu au avut milă de Universitatea Cluj, învingând-o cu 78-52 (!).

Cum vă spuneam, azi, la ora 17,15 intră în scenă baschetbalistele în galben-albastru, iubitorii sportului cu mingea la coș putând urmări în direct meciul mai jos. „Aşteptăm această Cupă ca orice alt meci important. Nu avem presiune pentru că nu suntem favorite să câştigăm trofeul. Vom lua fiecare meci pas cu pas, primul fiind cel cu Alexandria. Vom juca şi ne vom bucura de acest meci și vom face tot ce ţine de noi ca să câşigăm. Va fi un meci interesant, Alexandria a arătat calitate de-a lungul sezonului. Sunt sigură că ambele echipe vor lupta până la capăt pentru victorie. Micile detalii vor produce calificarea în semifinale”, anticipează căpitanul echipei arădene, Branki Hadzovic, cea care, cu fair-play, a urat succes tuturor echipelor participante în Final 8.

Ultimul sfert de finală a Cupei României le aduce față în față, de la ora 20, pe CSM Satu Mare – CSU Alba Iulia. Învingătoarea ar putea întâlni-o pe FCC ICIM, în caz de calificare cu Alexandria, mâine seară, de la ora 20. Finala e programată duminică, la ora 17,30 și va fi transmisă în direct de Digi Sport.

UPDATE!

Poole, jucătoarea meciului: FCC ICIM Arad – ACSBT Alexandria 61-55

Timp de trei sferturi, sau, mai precis, până a început să ruleze (aproape) tot lotul, formația pregătită de sârbul Bulj a controlat autoritar sfertul Cupei României – Banca Transilvania, cu ACSBT Alexandria. Arădencele au defilat pe parchetul sălii din Sfântu Gheorghe, teleormănencele având de doi lei speranță că pot întoarce soarta confruntării doar când mai erau 5 minute de joc. Atunci s-au apropiat la 8 puncte (55-48), iar 2 minute mai târziu la 7 (59-52), însă Ferenczi sau Coker au avut grijă să pună lucrurile la punct. Altfel, Porsche Poole devenise demult MVP-ul meciului (premiată cu un trofeu special de sponsorul BT) cu 19 puncte marcate și 9 recuperări. O altă americancă, Monique Coker, avea să reușească „double-double”, cu 11 puncte înscrise și 14 recuperări.

Pe lista marcatoarelor pentru Arad și-au mai trecut numele: Ferenczi 11, Nagy 10, Wingate 6 și Mercea 4. Între timp, „galben-albastrele” și-au aflat adversarul din semifinala de mâine seară și este votba despre CSM Satu Mare, care a trecut cu 69-59 de CSU Alba Iulia.

Mai jos puteți revedea înregistrarea integrală a partidei:

 

http://https://www.youtube.com/watch?v=jobcEKS3BWQ&feature=youtu.be

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button