Fotbal judeteanGloria LT Cermei

Constanță v.s. duș rece: Crișul Chișineu Criș – Lunca Teuz Cermei 2-0





Formația lui Adrian Abrudean rămâne neînvinsă în amicalele iernii și după partida cu Lunca Teuz Cermei, o altă echipă cu rezultate bune în testele ultimei luni de zile. După succesele cu UTA și remiza cu Sebișul, Crișul a trezit-o puțin la realitatea pe divizionara terță din Țara Sămădăilor, înainte de reluarea partidelor oficiale.

Pe terenul central din Chișineu Criș au decis autogolul lui Cotoc (la centrarea de pe dreapta lui Ciornei) și reușita lui Cigan. Fostul atacant al lui FC Bihor a beneficiat de o pasă ideală a lui Modan, care a ghicit intenția de pasă a lui Mitrea. Piț a mai avut o bară, iar același Cigan a mai ratat odată din postură de singur cu portarul.

De cealaltă parte, Cermeiul nu a prins o zi prea bună, iar – pe undeva – Radu Anca nu regretă cele întâmplate în această dimineață. „Poate e mai bine așa, cu acest duș rece venit cu o săptămână înaintea primului meci oficial al anului. Chiar dacă nu au fost cele mai bune condiții de joc, mă refer la suprafața de joc și vântul puternic, nu avea voie să tratăm cu atâta lejeritate unele faze, în special în apărare. Sigur, am evoluat slab și la construcție și finalizare, dar chiar și așa trebuia să păstrăm rezultatul de 0-0. Am pierdut printr-un autogol și după cadou făcut de portarul nostru, faze pe care nu mai avem voie să le repetăm și la partida cu Giarmata, dacă vrem să nu ne batem joc de pregătirea bună de iarnă și restul partidelor de verificare destul de bune. Sper că a sunat alarma și săptămâna viitoare să arătăm cu totul altfel”, a menționat antrenorul principal al Cermeiului.

Chiar dacă a schimbat sistemul de joc în 3-4-3, Crișul a dat randament în fața unei formații mai bine cotate. Adrian Abrudean explică și de ce. „Avem o identitate clară, dată de atitudinea băieților. Toți se subordonează planului tactic, mă ascultă și respectă toate sarcinile, iar rezultatele se văd. Suntem o echipă echilibrată, cu reușite pe ambele faze ale jocului, apărare și atac și, iar asta mă bucură mai mult decât victoriile din aceste amicale. Dar, trebuie să continuăm pe aceeași linie, cu multă modestie și să mergem pas cu pas până la realizarea obiectivului, promovarea în Liga 3-a”, consideră noul tehnician al Crișului, care-și va mai vedea elevii la lucru și weekendul viitor, cu Mailatul, înainte de reluarea campionatului Ligii a 4-a.

Formații:

Crișul: Mucha – Pavel, Fl. Lazăr, Teședan – Ciornei, Fl. Gâlcă, Ember, Tomuț – Piț, Modan, Cigan. Au mai jucat: Maghici, Drăgan, Clej, Covaci, Morariu, Vesa.

Cermei: Mitrea – T. Bodri, Cotoc, Gligor, Suslak – Ianc – L. Bodri, Mihuța, Varga, Copil – Sulea. Au mai jucat: Mureșan – Sabău, Brândușe, Morar, Nistor, Bulza.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button