Minifotbal, futsal

Juniorii Șimandului au trecut de Universitar Pitești și vor să aducă la Arad finala Cupei României de futsal





În ziua în care Asociația Județeană de Fotbal Arad a programat ultimul act al ediției cu numărul patru a campionatului județean de futsal, Daniel Mărcuș și elevii săi de la Șoimii Șimand au călătorit la Pitești pentru a-și lua biletele pentru turneul final al Cupei României Under 19.

Misiunea devenise ceva mai ușoară după ce duminica trecută, la sala UAV – Mihai Botez, șimăndanii  s-au impus cu 10-4 în fața celor de la Universitar Pitești. Astfel, și-au permis „luxul” să piardă cu 5-4 azi, la capătul unei partide în care și arbitrii au avut rolul lor. „Am condus cu 3-0 la pauză, după care gazdele au fost puțin impinse din spate. Dar, acest lucru nu mai contează, căci ne-am calificat în finala pe țară, pe care vom încerca să o aduce la Arad la mijlocul lunii martie. Îi felicit pe băieți pentru cum au evoluat și azi, dar și firmei Ford, care ne-a pus la dispoziție un microbus pentru această deplasare”, spune profesorul Daniel Mărcuș

Acesta, ajutat de pe bancă de Dumitru Buruiană au folosit următorii jucători în Sala Sporturilor din Trivale: , în paranteză având și numărul de goluri marcate de fiecare: Alex Stejar – Darius Ardelean, Claudiu Ujoc, Robert Balogh, Cosmin Deloreanu Laurențiu Onaca, Denis Cordoș, Fabian Bătrânu și Narcis Jurj. Marcatorii „șoimilor” au fost Ardelean, Deloreanu, Balogh și Cordoș.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button