SondajeUTA Arad

Sondaj: Ce credeți că trebuie făcut urgent, după umilința cu Clinceni?





Puteți vota mai multe variante de răspuns.

 

 









38 comentarii

  1. In paralel cu ridicarea stadionului sa se realizeze si un grup statuar cu actuala conducere care in atatea randuri si-a demonstrat profesionalismul?. Mai facem haz de necaz, cam atat ne-a mai ramas.

    0
    0
  2. Rational vorbind , aproape nimic ;se pot aduce alti jucatori !?! , de unde ?, se pot da afara jucatori ? ,cine ii plateste ?, poate pleca conducerea ?,da cine vine amu in locul lor ? (Oricum oameni sanatosi la cap nu cred ca incearca ).poate pleca staful tehnic ? Poate , da si ? Vine Guardiola , Zidane , cine vine ?Nu cred ca momentan exista vreun antrenor pe post de ” salvatore de la patria ,, la cum se prezinta situatia !!!

    0
    0
  3. Sa vina investitor cu bani care da trup si suflet, si sa vina Ionut Popa la UTA.
    Si sa termina cat mai repede stadionul UTA.
    Nu mai pierdeti timpul si nu mai bateti joc de club.
    UTA este viata mea ??
    Uitativa cum e craiova si viitorul, asa trebuie si UTA.
    Locul UT ei e in liga 1
    Forza UTA !!!!!
    Cei de la conducere daca nu sunteti in stare, lasati pe alti care iti doresc sa duca UTA acolo unde ii locul.
    Pentru noi doar UTA conteaza ?

    0
    0
  4. Consider ca ar trebui adus antrenor Ionut Popa pana nu va fi prea tarziu !!! Are mare experienta ca si antrenor in prima liga, bun psiholog, stie sa motiveze foarte bine jucatorii, ” vede ” foarte bine ce se intampla pe teren , mobilizeaza exemplar jucatorii, ” ii simte foarte bine’ care sunt in forma si care nu, care pune ” osu'” si care nu. Cu baietii astia tineri ar face o echipa redutabila.

    0
    0
    1. Sincer, cine ii dadea sanse lui Ionut Popa in campionatul trecut la ACS Poli, cu – 14 puncte la start de campionat , dar pana la urma i-a salvat. Cati antrenori ar fi reusit asa ceva in conditiile in care clubul ACS Poli avea mari restante salariale fata de jucatori, un lot destul de subtire valoric. Anul competional care a inceput toamna trecuta i-a dus pe ACS Poli pe un nesperat loc 6. Cine nu si-ar dori un astfel de antrenor care, pun pariu ca ar antrena si gratuit UTA ??? Este un vulpoi ” batran” , foarte experimentat care isi asuma responsabilitatea rezultatelor echipei. Chit ca multi fani ai UT-ei nu-l agreeaza , consider ca ar fi solutia cea mai buna si la indemana, locuind in Arad, cunoscand multi jucatori tineri cu mare potential din zona.. Sigur Ionut Popa nu ar refuza UTA !!! Aduceti-l pana nu ne trezim aproape retrogradati !!!

      0
      0
  5. Cum care altii??? Dar ce UTA sta in Meszar ??? Fara meszar murim ??? Se gaseste daca ae vrea, mai ales pa banii aradenilor sunt destiu oameni competeti, doar nu sunt maleabili si pe placul primarului.

    0
    0
    1. Cred ca proiectul Mezsar e la final, dar oare se doreste la modul serios aducerea altei conduceri, cu tot ce presupune asta?

      0
      0
  6. Cred ca cel mai viabil proiect ar fi un S.A….gen “socios”…. dacă băgăm bani sa luam decizii,dar pt asta trebuie suporteri decisivi

    0
    0
  7. Eu zic că ar trebui adus Ionut Popa cat mai repede,daca nu cred ca v-om ajunge in C:(.
    Nici o idee de joc..cu Staful ăsta ajungem precis în C.

    0
    0
  8. Ne trebuie un antrenor cu nume care se poate inpune in fata jucatorilor vezi Astra ,jucatori anonimi urmariti FC Arges ce a facut Multescu la Craiova fara vedete cum ia ridicat valoarea jucatorilor si cum joaca acest lucru apartine de antrenor Nu am nimic cu Todea dar palaria este prea mare si timpul este scurt nu se poate face experimente cu un club ca UTA

    0
    0
  9. Domnu’ Lucian, faceți va rog un sondaj,cu perspectiva unui’ S.A. …gen “socios” cu,condiția sa existe arădeni care sa investim bani,de la 1% la 99% (material,financiar)

    0
    0
    1. Propun organizarea unei intalniri / masa rotunda pe aceasta tema.
      Participanti:
      – conducerea actuala
      – S.C.U.
      – suporteri interesati de a deveni si actionari

      0
      0
    2. Nu tine! Deja sunt unii care sunt mahniti ca se baga bani din primarie, ai aradenilor. De parca UTA ar fi a bihorenilor si nu reprezinta Aradul. Echipa de fotbal a iricarui oras, reprezinta orasul.

      0
      0
      1. Oamenii nu reproșează că se bagă bani, ci că nu se cheltuie cu responsabilitate, își bat joc de banul pe care arădeanul îl plătește cu conștiinciozitate in primele luni din an!

        0
        0
  10. Eu incep sa cred ca un mare aport la aceasta situatie il aveti voi domnilor „suporteri”. Am pus ghilimele pentru ca voi nu sunteti suporteri.l, sunteti niste melteni needucati. Stand ieri si privindu-va pe tribuna am realizat ca le distrugeti moralul jucatorilor, va bateti joc de toata lumea. Cine sunteti voi ma? Platiti un bilet de 10 lei si credeti ca aveti voie sa injurati pe toata lumea? Sa va fie rusine. Sunteti niste nesimtiti si nu meritati sa aveti echipa nici in liga 5. RUSINE „suporterilor” UTA-EI!

    0
    0
    1. Evident ca nu ar trebui injurati, in conditiile in care ne pretindem oameni civilizati. Din pacate chiar unii antrenori isi injura si jignesc jucatorii. Proprii jucatori. Asa ca scapa cine poate si cine rezista psihic. Cei care au ajuns pana aici sunt imuni, asa ca sa spui ca spectatorii distrug moralul jucatorilor e mult prea mult.

      0
      0
      1. Peline, care sunt aia puternici si imuni? Cu cateva exceptii, eu vad doar copii proaspat iesit de pe „bancile” junioratului.

        0
        0
        1. Facand fotbal de mai bine de 10 ani, injurati la greu de proprii antrenori sunt imuni deja la asa ceva. Pentru ca in alte conditii s-ar fi lasat de mult. Intelegi?

          0
          0
    2. cine pe cine a injurat? ca si eu am fost la meci dar nu am auzit injurand asa in cor….iar dumneata cine esti sa ne jignesti pe astia cativa care mai mergem la meciuri? tie sa-ti fie rusine.

      0
      0
    3. Un om cu o opinie cat se poate de corectă are vot negativ..asta spune multe despre civilizația suporterului arădean
      Respect Obiectiv

      0
      0
  11. Cu domnul Todea nu se poate… nu are viziune, nu cunoaște potențialul fiecărui jucător, nu îi folosește unde și când trebuie. Are la îndemână juniori care au câștigat Cupa României și Supercupa României (Jorza, Iuga Rafael, Dinculescu, Tănase), juniori campioni și vicecampioni NAȚIONALI (Iuga Angelo, Popa David, Prună)… Stupar a știut să-i capaciteze pe fiecare jucător și să câștige cu ei totul, în dauna Viitorului lui Hagi, în dauna lui Dinamo, etc. Hlistei varză, Curtuiuș în nota obișnuită, adică magnific dar absent din joc cu desăvârșire, Buia în afară de gol, cam inexistent, Polgar nesigur în intervenții, dovadă al doilea gol, Iuga și Dinculescu și îngeri și demoni în intervenții. A. Iuga risipă mare de efort (cu unele (timide) sclipiri, poate chestie de acomodare). De remarcat Manea, Tănase, Petra, Acuma sunt atacanți, de ce nu se joaca un 4-4-2, clasic??? Zic și eu ca un necunoscător în fenomenul ăsta numit FOTBAL…
    Mă mir de dl. Păcurar care este acolo și care îi cunoaște pe juniori extrem de bine și nu are nici o atitudine sau vreun cuvânt de spus !
    Sau o fi vreo chestie premeditată pentru vreo potențială rocadă cu Mister Todea… cine știe?!?!?
    Când s-a accidentat Polgar, Todea nu a avut nici o reacție. Manea îi dirija pe coechipieri care unde să vină, să schimbe posturile pentru a suplini lipsa temporară a lui Polgar. La unele faze au venit Păcurar și Botiș să îi spună lui Todea ce și cum să facă … Momentul culminant a fost atunci când dl. Grădinaru striga la jucători să se miște mai repede și le-a aruncat o minge să fie mai rapid repusă în joc.
    În rest …poate va fi bine și la vară cald!
    Haide UTA!

    0
    0
  12. TODEA NU ESTE SI NICI NU VA FI ANTRENOR DE PERFORMATA. NU ARE TACT PEDA GOGIC ESTE UN RUDIMENTAR AM VAZUT UN MECI AMICAL UNDE FUNDASUL ROSCA DIRIJA DIN TEREN APARAREA SI MIJLOCUL TERENULUI . NU L-A INTRODUS IN ECHIPA SA NUI SUBMINEZE PRESTANTA. cei COMPETENTI SA – SCHIMBE CAT MAI URGENT LA ORIZONT….LIGA 3

    0
    0
  13. mai lasati-l pe Ionuta Popa, nu mai are ce cauta la UTA, atradat-o cand a fost antrenor, iar la baraj a aratat dispret fata de suporteri…cand si-a ras mustata pentru UTA? ca pentru violeti a ras-o si in detrimentul nostru, dar asa-i romanul are memorie scurta…

    0
    0
    1. pentru astia care nu va convine ce am scris mai sus, sau poate sunteti mai tineri, va reamintesc ca in 2010 antrena UTA cu sanse la promovare si am mers in deplasare la TG Mures si apoi acasa cu U Cluj….ce a facut UTA antrenata de Ionut Popa atunci? a pierdut ambele meciuri intr-o maniera umilitoare pentru suporterii utisti, iar cine a participat atunci a inteles cam cu ce se ocupa Ionut Popa… pe mine unul ma tradat , atat atunci cat si acuma la ultimul baraj si nici nu vreau sa mai aud de el…

      0
      0
  14. Acum chiar nu se mai poate face nimic. În situația asministrativă, financiară și sportivă în care se află echipa, nu vin nici alți manageri, nici investitori, nici antrenori sau jucători. Actuala conducere administrativă, actuala conducere tehnică, desigur actualul lot de jucători trebuie să atingă singurul obiectiv concret și util: rămânerea în liga secundă.
    Apoi, tot actuala conducere administrativă ar trebui să ia lucrurile în serios și să schimbe forma de organizare a echipei. În ciuda tuturor dislike-urilor, este timpul să înțelegem, chiar dacă nu acceptăm cu toții, că:
    – epoca ONG este dusă;
    – noua ediție de ligă secundă va fi mult mai dificilă;
    – dacă noua ediție ne prinde în aceeași situație managerială, economică și sportivă, retrogradăm 100 %.
    Dacă aceia care conduc acum echipa nu vor să înțeleagă că, legal, numai de ei depinde schimbarea în bine a echipei, atunci totul este pierdut și ne agităm degeaba. Exceptându-i pe membrii ONG-ului și ai Consiliului Director al acestuia, nimeni nu are, legal, puterea să decidă asupra soartei echipei.
    Calea este simplă și clară:
    – SA în loc de ONG. Să începem printr-o subscripție pentru 10000 de acțiuni a câte 100 de lei per acțiune. Și cine vrea să sprijine echipa să pună în contul acesteia banii, nu scrisori de garanție sau planuri de viitor. Cât îl lasă inima, mintea și buzunarul pe fiecare să investească în UTA;
    – reîntoarcerea cât mai rapidă în Arad: mai întâi pe Motorul, apoi, cât mai repede, pe stadionul nou;
    – recuperarea completă a identității echipei prin preluarea de la fosta societate, probabil în faliment acum, a elementelor de identitate. Cesiunea nu înseamnă proprietate, deci cesionar nu înseamnă proprietar;
    – construirea unei echipe bazate cât mai mult pe resursele locale, nu neapărat pentru că sunt „locale” ci pentru că, întotdeauna, viața ne-a arătat că până să cauți în curțile altora trebuie să te uiți în cea proprie. Și, din fericire, în ograda noastră avem la/după ce să ne uităm.
    Cu cât întârziem mai mult, cu atât prelungim agonia și compromitem viitorul acestei echipe.

    0
    0
  15. Ionuț Popa nu o sa vina la UTA in condiițile astea. Adica cu conducerea asta de doi bani care nu stie nimic legat de fotbal. Pai el credeti ca vine sa lucreze cu un amator ca Gradinaru! Si cu lotu asta nu ar cam avea nici o sansa numa s-ar face de ras!!!

    0
    0
  16. Cum ce trebuie? Un antrenor nou care sa-i stranga in jurlui lui, gen Ionut Popa si adversarii sa aiba cote mai mici decat noi la victorie:)

    0
    0
  17. Pt @Lupu Gheoghe in afara Rafael Iuga nici unul din cei enumerati de d-voastranu au jucat in cele doua finale dinculescu -rezerva ,iuga-craiova,popa-anglia,pruna-accidentat asa cs mai bine intreabalpe stupar cu cine a jucat…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button