UTA Arad

După reprogramarea etapelor decisă în CEX, UTA – ASU Poli se va juca la mijlocul săptămânii





Programul partidelor din eșaloanele doi și trei a suferit modificări importante, după decizia din Comitetul Executiv al Federației Române de a amâna meciurile din weekend, ca urmare a căderilor masive de zăpadă în toată țara.

În Liga 2-a, etapa din 2–3 martie a fost reprogramată pentru 28 martie 2018. Apoi, s-a ca „intermediara” din 18 aprilie să fie mutată pe 25 aprilie, respectându-se ordinea de disputare a confruntărilor. Pe cale de consecință, derby-ul Vestul va fi programat la mijlocul săptămânii la Șiria, sau Arad, pe „Motorul”, dacă terenul sintetic va fi montat până atunci. Cea de-a treia intermediară a primăverii e programată la mijlocul lunii mai, când arădenii o întâlnesc acasă pe cealaltă echipă timișoreană, Ripensia.

Dar, iată cum arată rundă de rundă programul „roș-albilor” până la finalul actualei stagiuni:

Etapa 24, 10 martie:  UTA – Hermannstadt

Etapa 25, 17 martie: Balotești – UTA

Etapa 26, 24 martie: UTA – Afumați

Etapa 23, 28 martie (intermediară):  Mioveni – UTA

Etapa 27, 31 martie 2018:  Călărași – UTA

Etapa 28, 6 aprilie 2018:  UTA – Olimpia 3-0 (f.j.)

Etapa 29, 14 aprilie: UTA – Snagov

Etapa 30, 21 aprilie:  Pandurii – UTA

Etapa 31, 25 aprilie (intermediară):  UTAASU Poli

Etapa 32, 28 aprilie:  Miroslava – UTA

Etapa 33, 5 mai: UTA – Suceava

Etapa 34, 12 mai:  Luceafărul – UTA

Etapa 35, 16 mai (intermediară): UTA – Ripensia

Etapa 36, 19 mai: Tg. Mureș – UTA 0-3 (f,j,)

Etapa 37, 26 mai:  UTA – Brăila

Etapa 38, 2 iunie: FC Argeș – UTA









13 comentarii

  1. Pana la meciul cu Poli mai sunt vreo 55 de zile. Va fi Motorul gata pana atunci? Sau unde altundeva s-ar putea juca in Arad?

    0
    0
  2. Deci,la cum arata programul,sa ne bucuram daca pana la pauza cu OLI,(fara joc),luam in total 3-4 puncte(maxim),Sper totusi sa aratam alta mentalitate si alt fotbal si aici ma refer si la staff-ul tehnic.
    Apoi programul pare mai usor,doar sa nu fie prea tarziu.
    HAI UTA!!!

    0
    0
  3. Ce jenant am ajuns sa speram sa se termine Motoru pentru a putea juca cu Poli la arad cind in luna Mai ar trebui terminat stadionul cel mare al UTEI MULTUMIM Falca esti cel mai tare vai de noi suporteri cei patimasi

    0
    0
  4. UTA-POLI este pt toti organizatorii si cei implicati direct,un factor de risc major!
    Am impresia ca organelor raspunzatoare,le cam tremura chilotii.
    Asa ca mai bine programata ca intermediara,cand lumea este la servici…Pai ce faci Gradinarule,accepti meci in timpul saptamanii cu Poli?
    Daca nici pana la ora disputarii meciului,nu va fi gata Arena Motorul,atunci suntem chiar de rasul lumii!De rahat!
    Falcao?Ce spui?Cred ca te bucuri de zapada si frig,inghetate-ar duhul ibovnicesc,sa-ti crape tevile de incalzire si mereu sa te gandesti ca UTA trebuie adusa acasa!
    Iar ai motive!UTA nu este a ta,este a noastra.nici CMCA-ul nu este al tau,ci al aradenilor.
    Sa-ti crape Falca,dar tu nu ai aceasta notiune….Nici in trecut si nici in prezent.
    Te-ai umilit si cu impostorul ManeA,care ti-a facut mofturi ca l-ai servit cu cafea fitru,nu Lavazza…..Figuri avea in cap.Erai gata sa ne vinzi.Ti-ai trimis urgent angajatii la Astoria,pt cateva prajituri…..Asa sa ai parte de ele!Sa-ti ti se implante in gat!

    0
    0
    1. Da @Pelin,sef la caldurica!Daca maine se solicita ajutorul suporterilor,sunt prezent!Nici nu imi inchipui altfel.Daca as fi Mos Craciun sau Iepurasul,in primul rand ti-as taia internetul.Pt.ca doar aceasta legatura o ai cu UTA!In rest…. mereu intrebari retorice,cu care bati apa in piua!Adica tu intrebi si tu iti raspunzi!Esti ca si o placa de vinil,zgariata care s-a blocat pe aceeasi pista.
      Bazeaza-te pe suporteri ca si mine!Am lopatat noroi si apa pe Motorul,am sa lopatez oricand,cu mare drag si zapada sau nisip.Tu stai si fa misto….Asta te caracterizeaza!
      Da @Pelin!Eu pot sa capacitez cca 8 persoane,la orice ora din zi sau noapte!
      Tie ti-ar trebui mult mai mult timp,sa ajungi pana la baie.Si te rog sa citesti exact expresia „LABAIE”.Tu in afara de filozofari,mai poti ceva?

      0
      0
      1. Pun derapajele tale pe seama oboselii dupa atata ,, lopatat”. Tu sa fii sanatos cu placile tale de vinil ca legat mai esti de ele?. Probabil sunt amintire de la vreun simbol al echipei din anii’ 70. Chestia cu taiatul netului suna destul de urat, dictator mic ce esti?. Sanatate , ca multa nevoie mai ai!

        0
        0
  5. O surpriza imensa pentru mine, azi fiind în trecere pe lângă stadion la ora 9:20, erau mai bine de 10 persoane la treabă…și erau -12grade la ora acea! Se pare că falcă vrea în sfârșit să se țină de cuvânt și să termine stadionul anul acesta

    0
    0
        1. Cum cine? Arădenii! Chiar daca a mai pierdut din electorat, la ce diferenta a fost între el și locul 2 (utistul Seba Bulumac) tot el iese clar! Pt că Aradul e plin de prosti, țigani, pocăiți, și pensionari care rămân fideli ..

          0
          0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button