Fotbal judetean

Returul Ligii a IV-a Arad începe conform programului: „Vremea ține cu fotbalul de săptămâna viitoare”





Echipele arădene angrenate în competițiile organizate de Federația Română de Fotbal au parte de weekend liber în urma căderilor masive de zăpadă în toată țara, în timp ce formațiile județene ar trebui să facă ultimele repetiții pentru prima etapă a returului.

Rămâne de văzut câte partide amicale se vor disputa sâmbătă și duminică , dar pe puncte se va juca aproape sigur pe 10 martie. „Conform previziunilor meteo nu avem motive să ne gândim la amânare, vremea ține cu fotbalul de săptămâna viitoare. Nu se mai pune problema de zăpadă, temperaturile vor fi cu plus, se va juca sigur. Oricum, marți avem ședință de Comitet Executiv, iar, apoi președintele Adi Lucaci va stabili dacă ne vom întâlni cu reprezentanții echipelor Ligii a IV-a. Dacă sunt probleme cu terenuri impracticabile le vom afla atunci, dar nu cred că va fi cazul”, a spus Vasile Rad, secretarul Asociaței Județene de Fotbal.

Liga 4-a Arad se reia cu: Ineu – Șimand, Crișul – Păuliș, Zăbrani – Mailat, Socodor – Pecica, Sântana – Săvârșin, Felnac – Nădlac, Glogovăț – UTA II. Curticiul, echipa aflată pe ultimul loc în clasament, singurul retrogradabil conform Regulamentului de Organizare a Activității Fotbalistice (ediția 2017-2018).

Returul eșalonului doi județean începe pe 18 martie, iar cel al Ligii a 6-a pe 24 martie.

13 comentarii

  1. Ca sa amani trebuie sa ia hotararea cineva Luciane . Nici acum 2 ani nu sa amanat inceperea cu toate ca la unii era terenul lac de acumulare . Mai am si acum pozele . Ne-am certat 3 ore la Ajf precum chiorii si tot sa jucat . Dar poate cine stie acum unii sunt mai baftosi.

    0
    0
  2. Acuma, pe un ton (ceva) mai serios, ar trebui amanat startul returului la Liga 4. O saptamana in plus ar favoriza starea terenurilor. De ce trebuie sa tinem precum orbul de bata de ideea ca startul trebuie sa fie pe 10 martie? Se va „impinge” returul pana pe 9 iunie (nu pe 2, cum ar fi daca s-ar incepe pe 10)? Si ce daca? Barajul pentru promovarea in Liga 3 este pe 16 iunie (turul) si 23 iunie (returul). Deci, sunt 7 zile de pregatire pentru echipa campioana. De ce mai multe zile?
    In Germania, barajul pentru liga 1 se joaca imediat dupa terminarea campionatului, in prima sambata dupa ultima etapa, iar returul este miercuri. OK, hai sa nu fac o asemenea comparatie tampita, dar hai sa vedem cum este vremea afara, cum va fi in perioada imediat urmatoare si, mai ales, cum arata terenurile.
    O pauza de 7 zile nu strica nimanui, in conditiile in care trebuie sa recunoastem ca anul acesta iarna a venit tarziu si zapada inca o avem si acum, la 6 martie.

    0
    0
    1. Pe Marcel Puscas. Cel putin, el stie ce vrea. Ca va pune in practica ce spune, asta-i alta problema. Vorba aia: Dar eu… eu cu cine votez?

      0
      0
  3. Pe Lupescu de ce ? Cu ce a ajutat vechia oranduire fotbalul judetean din Arad ? Ca la tinut pe ciorica observator la meciuri ? Sa fim seriosi . Din respect doar ca au fost ajutati va trebui sa intoarca votul .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button