X
    Categories: Fotbal judetean

Returul Ligii a IV-a Arad începe conform programului: „Vremea ține cu fotbalul de săptămâna viitoare”

Echipele arădene angrenate în competițiile organizate de Federația Română de Fotbal au parte de weekend liber în urma căderilor masive de zăpadă în toată țara, în timp ce formațiile județene ar trebui să facă ultimele repetiții pentru prima etapă a returului.

Rămâne de văzut câte partide amicale se vor disputa sâmbătă și duminică , dar pe puncte se va juca aproape sigur pe 10 martie. „Conform previziunilor meteo nu avem motive să ne gândim la amânare, vremea ține cu fotbalul de săptămâna viitoare. Nu se mai pune problema de zăpadă, temperaturile vor fi cu plus, se va juca sigur. Oricum, marți avem ședință de Comitet Executiv, iar, apoi președintele Adi Lucaci va stabili dacă ne vom întâlni cu reprezentanții echipelor Ligii a IV-a. Dacă sunt probleme cu terenuri impracticabile le vom afla atunci, dar nu cred că va fi cazul”, a spus Vasile Rad, secretarul Asociaței Județene de Fotbal.

Liga 4-a Arad se reia cu: Ineu – Șimand, Crișul – Păuliș, Zăbrani – Mailat, Socodor – Pecica, Sântana – Săvârșin, Felnac – Nădlac, Glogovăț – UTA II. Curticiul, echipa aflată pe ultimul loc în clasament, singurul retrogradabil conform Regulamentului de Organizare a Activității Fotbalistice (ediția 2017-2018).

Returul eșalonului doi județean începe pe 18 martie, iar cel al Ligii a 6-a pe 24 martie.

Facebook Comments
3
0
manager :