Baschet

Urban e pesimist asupra viitorului baschetului feminin arădean: „Ne îndreptăm cu pași repezi spre apus”





FCC ICIM Arad a încheiat  pozitiv prima parte a sezonului. După startul ratat, fetele lui Bogdan Bulj au strâns rândurile şi, dacă nu ar fi existat surpriza cusută cu alță albă din meciul U. Cluj – Sepsi, acum Hazdovic și colegele s-ar fi pregătit de grupa valorică 1-5. Nu înseamnă că actuala poziţie a 6-a în Liga Naţională de Baschet Feminin e un dezastru, ci doar că poate fi îmbunătăţită odată cu startul play-offului. În plus notăm şi o semifinală de Cupa României. Ce va fi din vară? O parte a răspunsurilor le are preşedintele FCC ICIM Arad, Marcel Urban.

 – Cum apreciaţi evoluţia echipei în prima parte a sezonului? 

– Pe scurt, rezonabilă, având în vedere dificultățiile pe care le-am întâmpinat la început, din punct de vedere al lotului, care ulterior au fost rezolvate. Dar, țin să menționez că lotul a fost creat în  limita unor bariere  salariale scăzute față de ceea ce oferă alte echipe.

 – Care e cel mai mare regret și care consideraţi că ar fi realizarea sezonului?

– Cel mai mare regret este că nu avem soluțiile necesare de continuare a activității baschetbalistice în Arad, ceea ce ar putea duce la dispariția acestei echipe.  Iar realizarea sezonului ar putea fi clasarea în primele patru echipe din Liga Națională, ca în Cupa României, de altfel.

 – Aţi remis un comunicat destul de prăpăstios, dar în același timp realist, la finalul primei părţi a campionatului. Care sunt reacţiile, dacă ele există şi cât de optimist mai sunteţi în privinţa viitorului? 

– A rămas așa cum ne așteptam, fără nici un rezultat. Asta nu înseamnă decât îndreptarea cu pasi repezi spre apusul baschetului feminin arădean, din păcate.

 – Cum credeţi că se poate încheia sezonul din punctul de vedere al FCC ICIM? 

– Obiectivul principal este, așa cum am spus, clasarea în primele patru echipe din Romania și să terminăm sezonul fără datorii. În rest, să auzim numai de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button