UTA Arad

UTA – Cermei, anulat! Alte două amicale, în pericol de a nu se juca pe „Șega”





Până la urmă, UTA nu va avea șansa să-și ia revanșa în fața divizionarei terțe, Lunca Teuz Cermei, după eșecul din amicalul de acum o lună de zile (0-1). Fiindcă suprafața sintetică de pe „Șega” nu a putut fi degajată în totalitate de zăpadă, iar la noapte se anunță temperaturi negative, componenții celor două grupări „roș-albe” riscau accidentări în testul ce ar fi trebuit să începe la ora 11. Astfel, mâine dimineață, Cristi Todea și colegii săi de pe banca „Bătrânei Doamne” vor conduce un antrenament la balon, la baza De Savoia, în timp ce Radu Anca a decretat weekend liber la Cermei.

Tot mâine, ar mai trebui să se joace pe „Șega” și UTA Under 17 – Păulișana Păuliș (ora 11) și Șoimii Lipova – Progresul Pecica (ora 13), partenerele de întrecere convenind să stabilească la fața locului dacă se poate juca. Efortul juniorilor pregătiți de Sandu Gaica și Adi Ungur a fost lăudabil azi, ei dând o mână ajutor utilajului de la Primărie (un tractor dotat cu o lamă de îndepărtat zăpada), însă rămâne de văzut dacă vor putea culege roadele mâine și chiar vor putea să-și măsoare forțele în amical cu trupa lui Dinu Maghici.









12 comentarii

  1. Sa nu reusesti sa cureti de zapada un nenorocit de teren in conditiile in care zapada nu cred ca a avut mai mult de 20 cm, asta da contraperformanta. Dar unde era ,,lopatarul” de serviciu, se stie el care, impreuna cu ceilalti circa 8 pe care ii poate capacita?????.

    0
    0
    1. @Pelin,lopatarul de servici ajuta in acel timp, 2 familii de batrani din Parneava,ca sa-si curate zapada din curte.Dar tu ce faceai?Pe telefon si calculator?Perfect.
      Daca ar fi fost o urgenta prin a ajuta la curatat Sega,fii sigur ca eram acolo.
      Dupa cum sunt sigur ca ai citit,pt ca te intereseaza mai mult ce scriu eu,decat articolul,am spus deja de ieri ca NICI O SANSA!Asa ca musca mai departe!

      0
      0
      1. Foarte bine ca faci fapte bune, dar una e una alta e alta cum spunea cineva. Iar cel care musca aici esti tu, in niciun caz eu.

        0
        0
  2. SCU,va place? pupati-l pe mustata acuma , poate e scarba si o da jos…actuala conduce a reusit sa ne umileasca din nou.

    0
    0
  3. Nu mai conteaza. Important este ca a venit Ionut Popa antrenor!! O decizie excelenta. Singurul care poate face treaba cu acesti copii.

    0
    0
  4. CEL MAI MARE POLIST S-A INTORS LA UTA ,CU COADA INTRE PICIOARE!? NU-L INTELEG NICI PE POPICA INSA NICI CONDUCEREA ?! ORI POPA ORI TODEA? ,NU CRED CA ERA NEVOIE DE ACEST POST-DIRECTOR TEHNIC,POATE CA MAI BUN ERA TISZA! EL ESTE MAIESTRUL SLEFUITOR A ACESTOR TINREI JUCATORI, CARE NE POT ADUCE IN VIITOR ZAMBETUL PE BUZE! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button