UTA Arad

Patru fruntași la testul Gacon, Popa nu a fost prea mulțumit de „media generală” scoasă de utiști





Primul antrenament la care a luat parte Ionuț Popa din postura noului șef al corpului tehnic utist a fost, în fapt, un test de anduranță fizică. În prima parte a zilei, utiștii au avut de susținut pe pista stadionului „Gloria”, acoperită parțial cu gheață și zăpadă, testul Gacon.

Ce este pe scurt acesta? Fotbaliștilor li se cere să alerge distanţa de 125 de metri în mai puţin de 45 de secunde. Se fac până în 25 de repetări, cu o pauză de 15 secunde, iar distanţa se măreşte la fiecare tură cu încă 6,25 metri. Dar timpul rămâne acelaşi, de 45 de secunde. Buia, Jorza și Dinculescu au bifat 24 de repetări, iar Curtuiuș – 23. Restul lotului s-a încadrat într-o medie de 17-20 „bucăți”, una ce nu a cam fost pe placul lui Popa.

De menționat ar mai fi că Manea și Stahl nici nu au început testul pe motive medicale, iar Hlistei, Tănase și D. Popa s-au oprit la un moment dat din aceeași cauză. În schimb, Bogdan Burlă, revenit după o pauză de două luni, a făcut 12 repetări.

Mâine, pe utiști îi așteaptă și un test de forță la unul dintre cele două antrenamente programate de Ionuț Popa.

23 comentarii

  1. Avem un lot subtire daca mai apar accidentari sau suspendare….e greu uni nu prea au valoare de liga 2 nici experienta clar mai trebuie 2-3 jucatori de valoare. Sunt curios ce va fi din vara , hai ca acuma poate scapam de retrogradare dar dupa…daca nu vine cineva serios sa investeasca nu avem nici o sansa sezonul viitor

    0
    0
    1. Mai lăsați-mă cu Tisza ca la seniori nimic dar nimic ,o venit Popa test și ?Asa ați făcut și cu Todea in sus TODEA in jos egal cu zero tot fraierit din astea scrieți!

      0
      0
      1. Era doar o curiozitate de-a mea…Manea vine la Arad, discuta cu factorii de decizie, afacerea cade. Popa declara ca a discutat mult în ultima perioadă cu factori de decizie ai orașului, afacerea se face. Cu câteva zile înainte de confirmarea oficiala a lui Popa ca director tehnic apare în presa articolul cu finanțarea cluburilor sportive. E oare doar o coincidenta sau ceva mai mult?

        0
        0
        1. coincidenta 100% iar despre Popa si Manea nu vad care e legatura, unul vroia sa conduca si sa finanteze, altul este antrenor

          0
          0
          1. Ambii reprezintă grupuri de interese. Manea nu venea cu banii lui, despre echipa Tucudean-Popa-Primarie se discuta de cel puțin 8-9 luni. Popa declara ca acum lucrează de drag și dor, dar din vara se negociază.

            0
            0
          2. nu ma gandeam la barfe legate de ce ar putea fi din vara, ma gandeam la ce se intampla acum la club si de aceea nu vedeam legatura

            0
            0
  2. Eram convins ca vine si spune ca nu sunt pregatiti. Tot timpulne altul vinovat, pune mana si munceste, nu avem nevoie de figuratii.

    0
    0
    1. Așa a zis și Grozavu de Recaș că a gasit-o nepregătită, și nu înțelege ce pregătire au făcut! Asta-i că instalatorii, care vine după altul îl face in toate felurile pe cel dinainte!

      0
      0
  3. Sper ca Todea și jucătorii pentru care Tisza si-a călcat pe jurământ ca nu va mai antrena echipa de seniori sunt „mândrii” ca i-au ascultat și respectat sfaturile.

    0
    0
  4. Adică nu sunt în stare să alerge aproximativ 3500 m la un antrenament de viteză și sunt plătiți în mii de euro/lună?! Wtf, astia sunt sportivi profesioniști sau echipa de cartier?! Mă uimește amatorismul ligii secunde in care ne înecăm amarul.

    0
    0
  5. Si atunci la Moneasa ce au facut ? Eu nu ineleg cum jucatori atat de tineri, dupa un cantonament serios (asa am inteles), nu sunt in stare sa alerge la cateva saptamani dupa cantonament.

    0
    0
    1. le place mancarea la baieti , le place sa o arda aiurea in timpul liber ( sa mance prostii si sa bea numa sucuri , in loc sa faca putina miscare ) , de aia nu is in stare sa alergei 5 km.

      0
      0
  6. Inca o mostra de caracter marca Ionut Popa! Ce a vrut sa demonstreze cu acest test, cunoscut oricum ca extrem de dificil in lumea forbalului? Ca ce echipa distrusa a gasit si ce mare salvator este el ca evita retrogradarea?
    Doar asa, comparativ, in 2012, de la Steaua, singurii care au finalizat testul au fost Bourceanu, Latovlevici, Nikolic, Dananae si Tanase. Iar in 2011 Banel si Andrei Ionescu (ProSport). Asta in perioada in care stelistii erau recunoscuti pt capacitatea crescuta de efort, inclusiv datorita celebrelor „pungute cu lichid miraculos”.

    0
    0
  7. 1.Acum UTA si antrenorul Popa au aceleasi interese, sunt in aceeasi barca, deci daca vrem sa ajutam, trebuie sa fim alaturi de ei si sa-i sustinem, fara critici ab initio care nu ajuta pe nimeni, fara amintiri neplacute care nu ajuta pe nimeni. 2.Este normal ca noul antrenor sa faca o evaluare corecta a potentialului fiecarui om cu care va lucra. 3.Sunt sigur ca Popa isi va face datoria de antrenor foarte bine pentru banii pe care- incaseaza(!) si nu stiu cine ar fi venit in locul sau in conditiile actuale. 4.Acum rolul antrenorului este mult mai important decat al oricarui suporter. 5.Meciul cu FC Hermannstadt va fi foarte greu, ambele echipe avand mare nevoie de puncte, deci spectatorii tot ce pot face este sa incurajeze echipa, indiferent de rezultat…(Ca fost aradean, actual sibian, tin cu ambele echipe, dar acum m-as bucura sa aud mii de glasuri scandand ,,HAIDE UTA!”, sibienii avand mai putina nevoie).

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button