X
    Categories: Șoimii Lipova

Derby-ul Lipova – Cermei în pericol? Topirea zăpezii pe terenul din Pîncota ar putea face impracticabil gazonul pentru ziua de vineri

Federația Română de Fotbal a amânat cu o săptămână începerea returului Ligii a 3-a, dar rămâne de văzut câte meciuri se vor putea juca în condiții normale și în acest weekend. Temperaturile cu plus ar trebui să topească zăpada căzută săptămâna trecută, dar asta înseamnă automat un gazon moale. Dacă mai luăm în calcul și faptul că se anunță ploi la mijlocul acestei săptămâni, s-ar putea ca Lipova și Cermei să fie nevoite să evolueze, vineri, pe un teren la limita practicabilității.

De altfel, există riscul ca brigada de arbitri să nu dea drumul la meci dacă constată că nu se poate juca, dar, după cum am spus, e posibil ca situația să fie valabilă și pentru alte terenuri din țară. Inițial, Șoimii Lipova ar fi trebuit să înceapă returul sâmbăta trecută, la Lugoj, iar Cermeiul, acasă, cu Giarmata. Meciul ambelor echipe arădene, precum și cel al Sebișului cu Deva, au fost reprogramate pe 27 martie, astfel că eșalonul terț pleacă la drum cu runda a doua din retur.

După ce și-au anulat și amicalele din weekend, Lipova și Cermeiul s-au întors la treabă astăzi și pregătesc derby-ul de vineri, de la Pîncota. În tur, trupa lui Anca și Nagy s-a impus cu 3-0, dar lipovanii au evoluat în zece încă din prima repriză, după eliminarea lui Calvin.

Facebook Comments
4
0
manager :