Stranieri aradeni

Hațegan debutează în actuala ediție a Europa League, în Germania





Arădeanul Ovidiu Hațegan a devenit deja un nume obișnuit pe lista arbitrilor români care activează în cupele europene. Arădeanul va arbitra meciul Leipzig – Zenit St. Petersburg, joi, în optimile Europa League, după ce, pe 20 februarie, a condus la centru jocul Bayern – Beșiktaș, scor 5-0, din optimile Champions League.

Atunci, Hațegan i-a lăsat pe turci în inferioritate numerică încă din minutul 16, când l-a eliminat pe croatul Domagoj Vida pentru un fault la Robert Lewandoski. Cu toate acestea, decizia sa a fost una bună pentru că atacantul polonez se afla într-o poziţie iminentă de gol. Brigada din România a luat o decizie bună și la golul înscris de Thomas Muller. Oaspeţii au cerut o ofsaid, dar reluările au dovedit că golul a fost valabil.

Pentru Hațegan, meciul Leipzig – Zenit va fi primul din Europa League în acest sezon. El va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, iar Istvan Kovacs şi Sebastian Colţescu sunt arbitrii adiţionali.

În acest sezon, Ovidiu Hațegan a condus la centru cinci meciuri din Champions League: Celtic – Astana 5-0 (16 august 2017), Sporting Lisabona – Barcelona 0-1 (27 septembrie 2017), Porto – RB Leipzig 3-1 (1 noiembrie) şi Maribor – Sevilla 1-1 (6 decembrie) și Bayern – Beșiktaș 5-0 (20 februarie).

Ovidiu Haţegan a arbitrat în ianuarie şi februarie şi patru meciuri în zona arabă: trei în Arabia Saudită şi unul în Qatar. Ultimul meci condus de Haţegan a fost Al Feiha – Al Ahli 1-1, disputat vineri, 16 februarie.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button