X
    Categories: UTA Arad

UTA, refuzată de Ionuț Rada! Popa – în căutare de întăriri la nivelul lotului

Fiindcă terenul de la „Șega” nu era încă complet curățat dezăpadă, echipa fanion a Aradului și-a anulat antrenamentul din această dimineață. Sau, mai degrabă, l-a reprogramat pentru miercuri, ce devine zi cu două ședințe de pregătire pentru „roș-albi”. Fotbaliștii veneau oricum după două zile solicitante, în care au susținut testele de efort și forță, iar ultimul chiar a ieșit foarte bine. „Chiar vreau să-i felicit pe băieți în special pentru rezultatele de la testul anaerob. Dar și la cel aerob s-au descurcat destul de bine, semn că s-a lucrat bine în cantonament, la Moneasa”, ne-a mărturisit Ionuț Popa.

Dincolo de munca cu actualul lot de jucători, directorul tehnic al „Bătrânei Doamne” e preocupat și de acoperirea unor posturi considerate deficitare. „Un fundaș central trebuie să găsim neapărat și încă cât mai repede posibil. L-am sunat pe Ionuț Rada în Italia, e liber de contract, dar nu se poate reîntoarce acum în România. Depinde de copii, de soție, pentru mine ar fi venit la UTA, dar e normal să pună familia pe primul plan. Nu ne lăsăm, mai încercăm și în alte părți, ne-ar mai trebui doi-tre jucători, dar prioritatea e un fundaș central cu experiență”, a mai punctat Popa.

Rada are 35 de ani, iar ultima oară a jucat în Italia pentru Bari și Fidelis Andria. Masivul fundaș central are o bogată experiență în Liga 1, la echipe precum Universitatea Craiova, Rapid, FC Național, Steaua sau CFR Cluj. În străinătate a mai evoluat pentru Al-Nasr (Emiratele Arabe Unite) și Karlsruher (Germania).

Facebook Comments
7
4
manager :