Fotbal judetean

Conducerea AJF Arad își pune mandatul în joc pe 8 iunie, la două zile după finala Cupei! Liga 4-a începe în weekend





Zi importantă în fotbalul județean arădean. Întrunit în ședință, ieri, Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Arad a bătut în cuie data  convocării Adunării Generale, pentru alegerea unei noi structuri de conducere sau confirmarea celei pentru care s-a optat acum patru ani. „8 iunie e data alegerilor, iar 6 iunie cea a finalei Cupei României, faza pe județ. Am luat în discuție cele două date într-o ședința Comitetului Executiv de la finalul lunii ianuarie, dar acum au devenit oficiale”, a spus Adrian Lucaci, președintele AJF Arad, principalul favorit la câștigarea unui nou mandat de 4 ani.

Tot în CEX-ul de marți, s-a stabilit ca returul primului eșalon județean să înceapă conform programului, în acest weekend, deși terenurile nu sunt în cea mai bună stare după precipitațiile din ultimele două săptămâni. „Luna martie este cea mai grea din punct de vedere fotbalistic datorită vremii capricioase. Nici acest an nu a făcut excepție, iarna târzie a făcut ca terenurile de fotbal să fie încărcate de umezeală, dar avem speranțe că până sâmbătă vor fi suficient de bune pentru a se putea desfășura în condiții bune cele șapte partide. Dacă se întâmplă ceva neprevăzut, vineri ne vom mai sfătui cu afiliații, dar semnalele de la organizatorii primei etapei a returului sunt pentru respectarea programului. Așa cum se poate vedea, calendarul returului prevede două etape intermediare, o amânare a primei etape ar face ca să avem trei intermediare pentru că, ultima etapă a anului, trebuie să rămână la aceeași dată pentru a avea timp suficient, până la barajul de promovare a campioanei, să putem omologa rezultatele și să le transmitem la FRF.  Data limită de 11 iunie 2018. Vă reamintesc episodul de acum patru ani, când UTA a fost contestată de Gloria la final de campionat și a trebuit să se decidă totul la două comisii contracronometru pentru a ne încadra în termen”, ne-a mărturisit Lucaci.

Președintele AJF Arad a vorbit puțin și despre lupta la vârf în Liga 4-a, înainte de reluarea meciurilor pe puncte. „Lupta din Liga 4-a este destul de aprigă la promovare. Consider că primele patru echipe sunt valoroase și, la modul cum se pregătesc, la valoarea loturilor și a tehnicienilor, plus investițiile făcute, pot fi reprezentante onorabile la barajul de promovare. Dintre cele patru, văd totuși un plus pentru Crișul Chișineu-Criș față de Ineu, Pecica sau Sântana. Mai mult decât atât, consider că reprezentanta județului nostru va putea să depășească adversarul din județul Gorj și să respecte regula din ultimii patru ani, când am avut promovări succesive în Liga a 3-a”, mai opinează Adrian Lucaci.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button