UTA Arad

Burlă – out cu Hermannstadt, Stahl – în dubiu, iar: „Mijlocașii trebuie să poată juca oriunde”





Mai sunt trei zile până la vizita viceliderului ligii secunde la fotbal și, implicit, redebutul lui Ionuț Popa pe banca UTA-ei. La această oră, singurul utist care e 100% indisponibil pentru meciul de duminică este Bogdan Burlă, în timp ce Stahl ar putea fi folosit contra celor de la Hermannstadt. „Pe Burlă l-am găsit cu niște kilograme în plus, iar la al doilea antrenament condus de mine a și acuzat niște dureri la genunchi. L-am trimis la medic, la Timișoara și a primit repaus total până luni. În schimb, diagnosticul lui Stahl este protuzie de disc, nici eu nu am știut că există așa ceva până acum. E faza dinaintea herniei de disc, care, însă, poate fi evitată dacă fotbalistul lucrează zonă respectivă pentru a o întări. Jucătorul trage de el, l-am mai scos din antrenament când s-a plâns de dureri mari, iar în funcție de cum se va simți la ultimele antrenamente ale săptămânii ne vom baza sau nu pe el”, a menționat Popa.

Întrebat de rolul ce crede că i se potrivește cel mai bine în teren lui Mihai Petra, cunoscut pentru polivalența sa, directorul tehnic a răspuns fără ezitare: „La mine, un mijlocaș trebuie să alerge foarte mult și să poată juca oriunde. Dacă e central să poată trece și în bandă și invers. Așadar, atât Petra, cât și alții, ca Hlistei, trebuie să joace ce le zic eu”.

FOTO: UTA Media Design









8 comentarii

  1. Doar cateva kg in plus la Burla .
    In locul lui Popa l as pune sa slabeasca , altfel in liga 4 cu tine GRASULE !!!
    E INADMISIBIL CA LA 22 ANI IN LIGA 2 , CA FUNDAS DE BANDA SA FI ASA GRAS !!!

    0
    0
    1. Pentru Burla, ceasul a inceput sa ticaie. Din sezonul viitor nu va mai intra la categoria Under 21 si in conditiile in care nu reuseste sa-si rezolve problemele cu greutatea si temperamentul (sau caracterul?) nu cred ca va mai prinde prea multe minute in Liga2. Probabil a cazut si el in capcana care a distrus multe tinere sperante: a considerat ca talentul e indeajuns pentru a ajunge fotbalist.

      0
      0
  2. Doar la ultimul citat „Hlistei trebuie sa joace ce spun eu”,m-as referi…Da!Dar daca vrei sa-l umilesti,pune-l pe Hlistei oriunde pe dreapta!Nu faptul ca nu ar vrea sa-ti respecte sarcinile de joc,pt ca vad ca incepi sa te iei de cei mai buni,este doar o utopie.
    Nu m-ar mira sa-l vad pe Buia mijlocas defensiv,ca apoi sa spui ca nu iti respecta sarcinile de joc!
    Despre Burla,momentan sa nu dam cu pietre in el,ca este gras…Care jucator nu ar fi,dupa accidentarea sa?L-a exclus si Nagy,apoi Rosu,Mihalcea si tot au avut nevoie ulterior de el,chiar si atunci cand regulamentul U-21 ar fi fost indeplinit si fara el.
    Poate ca Bogdan,ar putea fi acuzat de orice,doar de lipsa de caracter,garantat ca nu!
    M-au surprins primele poze cu Rosca,imbracat in tricoul UTA-ei!Initial,necunoscand-ul,am crezut ca este vre-un personaj cooptat in staff,nicidecum ca fotbalist in lot.
    Rasfoiti putin inapoi si veti vedea ca are tricou cu 2 numere mai mari.tip draperie.
    Intrati apoi pe pagina oficiala UTA,la prezentarea jucatorilor si inchipuiti-va pe Rosca,fara barba(foto actual)…Plus ca l-am vazut si pe viu!Este o adevarata problema!Cati sunt supraponderali si cati sunt tip „Siri Lanka”?Care este adevarata balanta?

    0
    0
    1. Giro, cu tot respectul pentru Burla si tot ce a facut el pentru UTA in ultimii ani, dar accidentarea nu poate sa serveasca drept pretext pentru kilogramele in plus. Crezi ca Neymar dupa ce va sta cateva luni, o sa apara la antrenamentele lui PSG cu 5 kg in plus, ca s-a operat si nu a putut sa alerge? Ca esti iesit din forma si nu ai rezistenta la efort, e perfect normal. Inteleg si faptul ca Burla are o conformatie de „butoias” si ca nu o sa fie niciodata suplu si slabut precum Neymar – ca sa pastrez exemplul – dar in cazul lui e vorba de mai mult si o stii si tu foarte bine.

      0
      0
      1. Da,corect @Tai Pan!Burla nu este Neymar,ca valoare de sute de milioane!Nu s-a accidendat jucandu-se cu skate board-ul.Baiatul a muncit.Enorm!Ca nu mai intra in categoria Under 21,este altceva.Si-a rupt picioarele pt UTA si la o adica banda stanga era asigurata doar de catre el.Fotbalul modern l-a cerut pe toata banda stanga,pana a venit Hlistei.Pacurar ar fi fost ceea ce doreste acum Ionut Popa!Cel polivalent!
        Fundas central,cu valente de dreapta,l-au pierdut pe Adili,incursiv.
        Ionut Popa a avut un adevarat razboi cu blandul Mevlan!
        Bun era,dar joaca linistit titular la Tetovo,merge direct in Champions!
        Uite asa ne batem joc!L-am pierdut pe Florea,etc!
        Atentie la mine!Atunci il voi reconsidera pe Ionut Popa,cand Curtuius va linge banca!Cand primul antrenor al UTA-ei,i-l va trece pe Curtuius ca dorinta!
        Nu discutam!Cand prima formatie va fi fara Curtuius!La revedere!

        0
        0
  3. Burla ii porcușor și se crede vedeta de 2 ani de când era vorba prin presa ca îl vrea „pastorul” la fcsb…

    0
    0
  4. burla era gras si inainte de accidentare , acuma e si mai gras , CARACTER ZERO !!!
    iti dai seama dupa caracteru lui , la ultimu meci cand striga lumea din tribuna ,,,burla mai slabeste….iar el se oprea in mijlocu meciului sa caute cu privirea persoanele care il strigau……bun fotbalist…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button