National Sebis

Început abrupt de retur pentru sebișeni: „Șirineasa – o echipă bună, dar meciul nu e mai important ca altele”





Sebișenii ar fi dorit să-și facă încălzirea cu CNS Cetate Deva înainte de a disputa, poate, cel mai important meci al returului. Fiindcă vremea rea a oprit fotbalul în toată țara, adversarul Naționalului este cealaltă echipă din județul Hunedoara. Vorbim chiar despre liderul seriei a IV-a a Ligii a 3-a, mutat din Vâlcea la Petroșani de omul de afaceri Nicu Sarcină.

ACS Șirineasa a dominat destul de clar prima parte a campionatului, necunoscând gustul înfrângerii și bifând doar trei remize, două cu arădenele Lipova și Cermei. În tur, „alb-negrii” se impuneau cu 1-0, așadar trupa de pe Crișul Alb are de luat și o revanșă. Dar, Călin Cojocaru nu interpretează în această „cheie” partida din Valea Jiului. „Ne gândim doar la faptul că trebuie să încununăm cu un prim rezultat bun perioada grea și lungă de pregătire din această iarnă. Știm fiecare dintre noi cât am muncit de mult, ar fi păcat ca asta să nu se reflecte și într-un joc bun sâmbătă. Concentrarea și determinarea trebuie să fie maximă în fața unei echipe foarte bune, ce nu  a pierdut niciun meci în acest sezon și s-a împiedicat o singură dată acasă. Am fi dorit să ne intrăm în ritm cu Deva, dar – până la urmă – datele problemei nu se schimbă prea mult. Mentalitatea noastră trebuie să fie aceeași la fiecare meci și anume ne propunem maxim împotriva oricărui adversar și pe orice teren”, susține Călin Cojocaru.

Managerul cu atribuții de antrenor principal la Sebiș susține că nu pregătește neapărat partidele în funcție de adversar și nici nu va face excepție nici acum. „Cu tot respectul pentru Șirineasa, care are jucători buni, precum Mansour, Ispas sau Honciu, dar și alții, cred că echipa mea e capabilă să-și impună propriul stil de joc. Suntem conștienți de importanța jocului, a punctelor, dar nu cred că ne jucăm întreg sezonul la Petroșani. Sigur, întâlnim liderul, echipa pe care toată lumea vrea s-o întreacă, dar toate meciurile sunt la fel de importante și trebuie abordate în consecință”, a adăugat Cojocaru.

„Alb-albaștrii” au tot lotul valid pentru prima etapă a anului și poate alinia cel mai bun „unsprezece”, care ar putea fi: I. Poiană – Poștoarcă, Basic, Dumitrache, Siminic – Pintea, Sz. Vereș – Săulescu, Petculescu, Tătulea – Enciu.

Confruntarea are loc sâmbătă, la ora 15, pe arena centrală din Valea Jiului.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button