UTA Arad

Ghinionistul David Popa: „Așa se întâmplă când îți dorești prea mult ceva”





Ionuț Popa a schimbat sistemul de joc la UTA, atacând Hermannstadul cu două „vârfuri” de meserie. Lângă Marius Curtuiuș a apărut și juniorul David Popa, dar acesta din urmă avea să părăsească terenul după numai 6 minute de joc.

Atacantul de 20 de ani s-a ales cu o contractură la pulpa piciorului drept, legând al doilea meci cu ghinion. În compania Clinceniului, fotbalistul revenit de la Birmingham a fost avertizat pentru simulare în careu când trebuie să primească un penalty, iar minutele de prelungire și-a marcat un autogol. „Într-adevăr, David a fost cam ghinionist în aceste două prime partide ale anului.  Așa se întâmplă când îți dorești prea mult ceva. Dar, el rămâne un fotbalist pe care ne bazăm și în care avem încredere că va ajuta echipa. Vom vedea după examenul RMN cât va trebui să stea, noi sperăm să nu fie ceva grav”, a spus Cristi Todea, antrenorul principal al „roș-albilor”, la finalul disputei cu sibienii.

Dacă nu își va reveni până la finalul săptămânii viitoare, Popa va fi nevoit să îl trimită pe Buia lângă Curtuiuș, însă fostul dinamovist este mai degrabă mijlocaș decât atacant. Sau, poate, clubul UTA va pune mâna (și) pe un atacant în zilele ce urmează.









6 comentarii

  1. Da todea ce a pazit pina acum???? Nu stia ca nu are atacanti ??? Oare cine trebuia sa il invete cum sa alcatuiasca lotul ???? Mama Omida din groapa ???? meszar , gradinaru , dragan , ei cu ce se ocupa pe la club, sau pierd timpul sa mai scape de neveste ???

    0
    0
    1. Todea habar n-are pe ce lume trăiește, ce pretenții să ai?
      El ii mulțumit că-i trecut principal, de parcă-l ia Real după ce pleacă de la noi.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button