Fotbal judetean

Crișul, mai puternică cu Piț și Mihai! Fostul romanist a debutat cu „hattrick”, „vârful” de 32 de ani a revenit după 8 luni pe gazon…tot cu Păulișul





Returul Ligii a IV-a Arad nu putea începe mai bine pentru Crișul Chișineu Criș. Liderul și-a mărit distanța față de locul 2 la 10 puncte și asta pentru că și-a câștigat fără probleme meciul cu Păulișul, iar Ineul s-a impiedicat cu Șimandul.

Piț: „Este un mix de experiență și de tinerețe, vom avea constanță”

Fără îndoială, omul meciului a fost Adrian Piț, poate fotbalistul arădean care a jucat cel mai sus, în tricoul unei echipe de club, AS Roma. Experimentatul mijlocaș de bandă s-a prezentat cu un „hatrrick” la Crișul, transferându-se tocmai de la rivala pentru promovare din stagiunea trecută. „Important este că am câștigat meciul, avem o echipă bună, ne antrenăm foarte bine în cursul săptămânii, suntem atenți la toate detaliile. Datorită acestor antrenamente și a faptului că suntem mai mulți jucători cu experiență, plus câțiva tineri de valoare, ne simțim bine. Este un mix de experiență și de tinerețe și vom avea constanță. Păcat că am luat gol, important este să nu luăm nici goluri. Cum zice  și Mister, că de dat, dăm noi măcar unul. Azi am dat cinci, dar s-ar putea să vină și zile în care nu suntem atât de inspirați.  Muncește toată lumea, atacanții coboară pe linie cu mijlocașii de multe ori, ne apărăm foarte bine, stăm bine în teren. Se vede că am făcut o pregătire bună în iarnă. Personal, țin să-i mulțumesc lui <<Știli>> că-mi ridică permanent pulsul la 180 și asta mă face să mă simt bine. Am ales să vin la Criș pentru că știam că sunt toate condițiile pentru performanță și mă simt foarte bine”, a spus Piț, după primul său meci oficial în tricoul formației de pe Crișul Alb.

Mihai: „M-am simțit ca într-o familie, am simțit că am pentru ce să lupt să mă refac”

Cealaltă veste bună a zilei a fost revenirea pe gazon a lui Alin Mihai. Atacant pur sânge, fotbalistul de aproape 33 de ani a jucat ultima partidă oficială pe 10 mai 2017, cu…Păulișana Păuliș. „Mi-a fost poftă să joc, nu contează cât evoluăm fiecare sau cine dă gol. Important este să câștige echipa meciul următor, apoi următorul și tot așa. După opt luni de la operație am revenit într-un meci oficial, culmea, tot cu Păulișul. Mi-am rupt ligamentele anul trecut și am avut o perioadă lungă și anevoioasă de recuperare. Din păcate, am mai trecut prin asta și când eram la Pâncota, însă acum mi-a fost mai ușor pentru că am avut sprijinul unor oameni cărora nu pot decât să le mulțumesc pentru asta. M-am simțit ca într-o familie, am simțit că am pentru ce să lupt să mă refac. Mulțumesc conducerii pentru încredere, sper prin jocurile mele și ale echipei să răsplătim conducerea. Avem rețeta perfectă, cu destui jucători experimentați. Așa am avut și la Pâncota când am promovat în liga a doua. Avem concurență pe post, sunt jucători de calitate. Nu ne gândim la baraj, luăm fiecare meci în parte, nu mai repetăm greșeala de anul trecut, când toți ne vedeau promovați și am pierdut locul 1 pe final de campionat. Urmează un meci important, la Pecica, un meci greu cu o echipă bună. Sper să fiu sănătos, de fapt toți băieții să fie sănătoși și să ajungem acolo unde dorim, să îndeplinim obiectivul”, a spus Mihai, după confruntarea de sâmbăta trecută.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button