UTA Arad

Utiștii au ieșit din cantonament în această dimineață, iar joi pleacă spre București: Meciul cu Baloteștiul nu e televizat





Jucătorii „Bătrânei Doamne” au rămas împreună și după ultimul fluier al partidei cu Hermannstadt. Ieri după-amiază, aceștia au făcut o ședință de recuperare după efort la Gemi Sport, iar în cursul serii s-au întors la Hotel Coandi. Ionuț Popa a ținut neapărat ca echipa să mai petreacă împreună o seară, pentru a lega și mai mult grupul, mai ales că rezultatul cu sibienii a adus moral și încredere în rândul „roș-albilor”. Manea et. comp. s-au ales și cu o primă de joc, suplimentată cu câte 100 de lei de jucător de directorul tehnic al UTA-ei, care a decretat finalul cantonamentului în această dimineață, după servirea micului dejun.

La ora 15, pe terenul „ICRTI”, e programat primul antrenament al săptămânii, când antrenorii arădeni vor vedea exact cum se prezintă jucătorii care au acuzat probleme medicale la finalul disputei de ieri. Cei mai afectați sunt D. Popa și Polgar, acesta din urmă jucând cu probleme la menisc toată repriza secundă.

Fiindcă Federația Română de Fotbal nu a trimis nicio adresă oficială la club, utiștii au înțeles că vor evolua la Balotești, conform programării inițiale, adică sâmbătă, la ora 11. Meciul nu e televizat sau cel puțin până acum nici Digi, nici TelekomSport nu și-au manifestat intenția să trimită un car de transmisie în localitatea ilfoveană. Delegația arădenilor va pleca joi spre București, cu escală la Brașov, unde se va și antrena vineri.









19 comentarii

  1. Felicitari domnule profesor!! Si pt rezultat si pt gestul minunat de a stimula jucatorii cu bani de la dvs. Suntem pe drumul bun!!! HAIDE UTA!!!

    0
    0
  2. Felicitari baietii pt. acest rezultat care putea fi si victorie daca erau mai atenti sau arbitrul ala chior care sa facut ca nu vede 11m clar ca apa limpede fiind pozitionat foarte bine la acea faza in care faultul a fost cu aproape jumatate de metru in careu dar ,smecherul sa facut ca nu vede !? Asta este ,este bine si asa pana la urma dar, atentie mare nea Popica, mai trebuie la lot ,dupa cum ziceai, urgent ,un atacant, un fundas central si un mijlocas de banda, in rest numai de bine si UTA. noastra sa nu aiba emotii la retrogradare si sa ne situam in clasament cat mai sus. Forta UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA , Hai baietii !!!

    0
    0
    1. Daca arbitrul nu accepta Mana lui Dumnezeu (Curtuius), scorul putea fi altul, asa ca mutarea loviturii libere pe linia de 16 a fost o compensatie, pe ansamblu arbitrajul fiind echidistant….

      0
      0
      1. Adica foarte slab…Mie, mi s-a parut ca mingea a fost afara,inaintea centrarii, la golul lor.
        HAIDE UTA!!!

        0
        0
  3. Cred ca SCU ar trebui sa nu faca deplasarea la Balotesti sa lase „adevarati suporteri ” care fac ceva pt echipa. ( sa vedem cati sunt ??? ca pe net toti sustin UTA )

    0
    0
  4. Prin egalul asta cu Hemastadt, ii favorizeaza mult pe Chindia la promovarea directa care sunt la patru puncte de locul doi de sibieni si la sapte de pletosul .rokarul de Alexa. Dar sa nu uitam ca, si Chindia nu va avea mila de contracandidatele la retrogradare cu care se lupta UTA. Urmatorul meci , Chindia, il are cu Luceafarul ,o colega de-a UTA-ei in clasament si sigur o va lua pe coaja la Targoviste !!! Forta UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Da, nu au mila de contracandidatele la retrogradare. Marturie vie stand egalul pe care l-au facut sambata la Suceava.

      0
      0
      1. Chindia nu are nici o sansa la promovare, facem prinsoare pe ce doriti domnule Nelu. Nici nu se vrea promovarea de catre autoritati acolo. Sa vedeti curand cum incep baietii sa vanda meciuri. Stiu bine ce spun, facem pariul dl Nelu? Eu banii castigati din pariu ii dau la UTA!!!

        0
        0
  5. Pai acuma, ce sa-i faci, asta este, au luat gol in min 90+4 dintr-un penalty inventat de arbitru , pai acuma ,daca lua bataie si luau moldovenii 3 puncte, ce mai ziceai !!! Stai sa vezi ce papara le da sambata Luceafarului din Oradea si dupaia mai vorbim !!!

    0
    0
        1. Da’ cu mine ce-ai, sefule? Inteleg ca sunteti suparati pe aia care va fac drogati si betivi, dar restul? Sau UTA nu mai poate avea si alti suporteri cu exceptia celor din galeria?

          0
          0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button