UTA Arad

La „Motorul” se lucrează la împrejmuirea cu sârmă a terenului, când îi vine rândul gazonului? Falcă: „Toată lumea își va îndeplini obiectivele”





Vremea bună nu a transformat „Motorul” în șantier. Deocamdată, angajații Primăriei au fost preocupați cu împrejmuirea terenului cu sârmă, însă la nivel de gazon nu s-a înaintat deloc. Conform înțelegerii semnate cu ISCHIA Sport SRL, Primăria s-a angajat să facă ea partea de compactare a suprafeței pe care firma din Galați urmează să monteze suprafața sintetică. Când se va trece exact la această „operațiune” nimeni nu știe cu exactitate. Pe de altă parte, reprezentanții ISCHIA susțin că termenul de 30 de zile din momentul recepției poate fi scăzut în caz de vreme bună, respectiv existența a cel puțin 10 grade Celsius la nivelul solului. Obiectivul ar fi revenirea UTA-ei pe „Motorul” pentru derby-ul cu ASU Poli, de pe 25 aprilie, dar, la felul cum (nu) înaintează lucrările, e greu de crezut că acesta va fi atins.

În cadrul emisiunii „Glasul Tribunei”, de la TV Arad, președintele Suporter Club și-a manifestat și el neîncrederea în termenele înainte de administrația orașului în cazul stadioanelor „Motorul” și „Francisc Neuman”. „În primul rând, exilul la Șiria nu trebuia să aibă loc, trebuia să jucăm pe Gloria. Apoi, la recomandarea primarului, <<Motorul>> trebuia să fie gata în martie anul trecut. Și atunci care este termenul optimist la care poate să spere suporterul de rând? În ceea ce privește suprafața sintetică, a fost o decizie a clubului, a domnului Meszar, bazându-se pe faptul că un sintetic poate fi folosit în secunda doi după montarea sa. Atunci se discuta de câteva luni, până în vară, când se va promova cu domnul Roșu antrenor și s-a luat decizia pe considerentul rapidității. În fine, dacă știam că vom sta un an și jumătate la Șiria, era timp să-l plantăm manual. Cu un măgar și un plug ca în Evul Mediu și cred că era gata. Apoi, cu <<Francisc Neuman>> cred că vom ajunge în cartea recordurilor, ca cel mai mic stadion construit în cel mai mult timp posibil. Poate asta este și intenția, este de domeniul absurdului. În plus, avem un stadion care se tot modifică. Nici nu știm dacă proiectul văzut pe internet este cel real. Au fost 18.000 de locuri, apoi au devenit 13.000, apoi 12800, poate vor fi doar 11.000 sau în final – 5000. Nocturna era prevăzută să fie pe stâlpi, mai nou se suplimentează cu lămpi pe coronament. Atunci ce rost au reflectoarele din colțuri? De ce nu s-a renunțat la stâlpi și să se închidă tribunele? Cine poate răspunde la aceste întrebări? Sunt doar 100 de locuri de parcare, probabil s-au prevăzut și locurile libere de pe Calea Victoriei, Calea Aurel Vlaicu, chiar și parcarea de la Atrium Mall, ca să facem haz de necaz. Dar, poate, domnul Ionuț Popa are informații mai corecte, căci dânsul este într-o relație mai legată cu domnul primar decât noi”, au fost cuvintele lui Dani Proca.

Astăzi, Gheorghe Falcă a susținut o conferință de presă la Primărie și, printre altele, a fost întrebat și de…„Motorul”. „O să primiți informații directe, eu nu știu. Toată lumea își va îndeplini obiectivele. Suntem printre puținele administrații din țară care realizăm baze sportive din banii noștri. După ce ne-a luat guvernul 16 milioane de euro, noi, ușor, ușor ne finalizăm proiectele. După noi vor rămâne aceste proiecte frumoase și bune”, au fost cuvintele primarului Aradului, care, provocat de presă, a vorbit și despre UTA și conflictul dintre suporteri și conducerea tehnică și administrativă a clubului. Pentru asta rămâneți pe sportarad.ro.









7 comentarii

  1. Deci PSD e vinovata chiar pentru tot ce se intampla ? Dar chiar asa de prosti ne crede ” baronu ” asta . Sa iti fie rusine ! Aradul va fi cunoscut doar pentru Kaufland si Lidl , bine ca pe astea le finalizeaza foarte repede , un mall in 6 luni iar stadionul cand are el chef …

    0
    0
  2. Dumneavoastra in calitate de jurnalisti aveti acces la primarie (ma refer la functionarii care raspund de stadioane si baza ICRTI ), si puteti sa ne lamuriti vizavi de intrebarile pe care le pune domnul Proca si nu numai .Cu atit mai mult cu cit Falca zice ca daca cereti informatii o sa le primiti de la cei care sunt in tema .In ceea ce priveste politicul nu e bine sa batem apa in piua , intradevar nu e vinovat pesedeul de situatia sportului din Arad , e vinovat de halul in care arata Romania in general !!!(pentru asta e vinovat dragnea &co si nimeni altu )!!! Dar cred ca e o greseala fundamentala sa lasam sportul si sa discutam de pe pozitii de partizanat politic , pentru ca am transforma siteul in tribuna de rafuieli politice !!!

    0
    0
    1. Mie teama ca se vor lovi de aceleasi usi inchis ca cele primite de baietiii din galerie …. se vor plimba mult si bine pana vor primi raspunsuriile ! Trebuie pusa totusi presiunea pe Falca . Nu se poate sa ne facem de ras ca oras in halu asta .

      0
      0
  3. Oare cat are sa tina pardoseala aia de beton facuta de Dorel la fata locului cu betoniera din trei lopeti balastru si una ciment ???
    Cum se accepta asemenea lucrari de doi bani domnule primar , ne credeti pe toti niste idioti ?

    0
    0
  4. Oameni buni, nu se intampla nimic anormal intr-o tara ca a noastra, macinata de coruptie. In astfel de situatii, totul se realizeaza fara un anume termen. Nu se face nimic fara a avea in spate un viclesug: asa si aici cu stadionul cel nou, reapectiv cu Motorul. Ar insemna sa fim naivi, daca am crede ca totul se realizeaza intr-un mod sanatos ca intr-o tara dezvoltata, unde coruptia ar fi la cel mai mic procent. Mai avem de asteptat…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button