Handbal

S-au distrat cu „lanterna” și au urcat un loc: Crișul Chișineu Criș – ACS Odorheiu Secuiesc 39-23





Conform așteptărilor, handbalistele de la Crișul nu au avut probleme să treacă de o echipă foarte tânără a Odorheiului. Formația din județul Harghita s-a deplasat în ziua jocului la Arad cu jucătoare între 17 și 19 ani, care vor termina pe ultimul loc în seria B Diviziei Naționale de Handbal.

Practic, în această după-amiază, pe parchetul Sălii Sporturilor „Victoria” s-a pus doar problema diferenței de scor la care se va impune teamul strunit de Florica Boldor și Mihaela Cherecheș. La pauză, scorul era deja 20-8, existând toate premizele depășirii „cotei” de 40 de goluri marcate. Spre final, însă, au intrat în luptă și jucătoare obișnuite de obicei cu statutul de rezervă, astfel că tabela s-a oprit la 39-23.

Punctele le urcă pe fetele de la Crișul pe locul 10 în clasament, peste CS Universitatea de Vest Timișoara, după disputarea rundei cu numărul 21. Pe 30 martie, „alb-albastrele” se vor deplasa la Mioveni, în fieful ocupantei locului 4.

Contra Odorheiului au jucat și au marcat: Puț 8, Morariu 7, Lucușa 5, Vartolomei 4, Petruse 4, Mîrcă 3, Pop 3, Haidu 2, Boldor 2, Cherecheș 1, Călin, Corha, Salata, Iuga.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button