Gloria LT Cermei

Cermeianii nu merg după „fenta” eșecului craiovenilor cu Lugojul: „Au jucători talentați care compensează prin muncă și determinare lipsa de experiență”





Două dintre formațiile ce și-au depășit condiția în turul campionatului se înfruntă sâmbătă, la Cermei. Formația lui Anca, Huțanu și Nagy o găzduiește pe CSU Craiova II, vicecampioană de toamnă în seria a IV-a a Ligii a 3-a, dar coborâtă pe locul 4 după prima etapă a anului.

Asta pentru că la finalul săptămânii trecute a pierdut acasă cu Lugojul, care – de altfel – i-a și luat locul în clasament. Este clar că prin plecările unor fotbaliști ca Hreniuc, Al. Popescu sau A. Iuga, formația din Bănie a pierdut din potențial, dar chiar și are destule talente la dispoziție, capabile să facă diferența împotriva oricărui adversar. „Nu mergem după fentă, Craiova rămâne o echipă redutabilă și fără jucătorii care au părăsit-o în iarnă. Au destui copii talentați, e una dintre pepinierele importante ale fotbalului românesc și va veni să scoată rezultatul maxim la Cermei. E una dintre echipele ce joacă deschis, poate de aceea a și fost taxată de cei de la Lugoj cu patru goluri, dar să nu uităm că a marcat și ea trei. E tipul de formație care poate bate pe oricine, dar și poate pierde în fața oricărui adversar. E atributul echipelor lipsite de experiență, care – însă – compensează prin muncă, determinare și travaliu. Suntem siguri că ne așteaptă un meci greu, trebuie să dăm maxim împotriva unei astfel de echipe pentru a le oferi susținătorilor noștri o primă victorie oficială în acest an. În plus, ca de obicei, băieții joacă pe o primă, așa că există toate motivele din lume să facem un meci bun și să câștigăm”, spune Radu Anca, antrenorul principal al „roș-albilor”.

„Galbenul” încasat în derby-ul cu Lipova îl trimite pe Norbert Varga în tribună pentru disputa cu oltenii, astfel că un posibil prim „unsprezece” pentru partida de sâmbătă (ora 15) ar putea fi: Mitrea – Rogojan, Cotoc, Gligor, Nistor – L. Bodri, Ianc, Mihuța, Suslak – Copil, Sulea.

Arbitri: Zoltan Szekely – Răzvan Soporan (ambii din Baia Mare), Paul Pojar (Cluj)

Observatori FRF: Constantin Făniță (Timișoara) și Ion Lupșa (Caransebeș)









Un comentariu

  1. In primul rand ii prezinit sincerele mele condoleante presedintelui echipei din Com .CERMEI,, aliass JI;A! Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe mama-Sa si sa-ti de-a puterea sa treci peste acest hop cu o VICTORIE IN MECIUL CU ECHIPA A DOUA A Craiovei !MULTA BAFTA SI NU UITA CA SPORTUL IN GENERAL SI FOTBALUL IN SPECIAL UNESTE NU DEZBINA!MULTA ,MULTA BAFTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button