Fotbal judetean

Finalul s-a fluierat după penalty-ul lui Capătă, „vameșii” – ca și retrași din campionat: Victoria Nădlac – Unirea Sântana 0-2





Viceliderul merge și în varianta sa „violetă”. La Vamă, Sântana a îmbrăcat noul echipament marca Luanvi, iar acesta i-a purtat noroc în compania unei formații neînvinse până azi acasă. De altfel, nădlăcanii au clacat pe finalul partidei de azi, au părăsit terenul după golul din penalty al oaspeților și susțin că se gândesc la modul cel mai serios la retragerea din Liga 4-a.

Pe o ploaie torențială și un teren destul de greu, Sântana a fost echipa mai prezentă în joc. Dulhaz a fost, însă, pe fază la șuturile lui Prică și Capătă, în timp ce, în celălalt careu, „centralul” Gornic a considerat involuntar hențul lui Paven în interiorul careului. Și, când echipele se prăgăteau să intre la vestiare cu scor „alb”, oaspeții au reușit o fază de toată frumusețea și odată cu ea și golul de 0-1. Capătă și Istin l-au eliberat la șut pe Prică, iar acesta a trimis imparabil de la 18 metri lateral stânga.

Nădlăcanii au făcut o a doua repriză ceva mai bună și, după șutul de la distanță al lui Corbu scos de Csurka, au și avut o ocazie mare de egalare. În centrul ei s-au aflat doi jucători veniți de pe bancă. În minutul 76, Vlad a reluat spre poartă, dar pe traiectorie a intervenit Sinkovicz și l-a salvat pe Csurka, de la margine semnalizându-se și offside.

Meciul curgea spre un succes la limită al „uniriștilor”, doar că în minutul 88, Alex Gornic a considerat că șutul lui Olteanu s-a oprit în mâna lui Nagy. Alex Capătă a marcat la vinclu de la punctul cu var, dar meciul nu s-a mai reluat căci gazdele au ieșit de pe teren. „Acestor arbitri doar pistoalele cu gloanțe de gumă le mai lipsesc să ne termine cu totul. În prima repriză nu am zis nimic la hențul jucătorului celor de la Sântana. Dacă arbitrul a spus că a fost involuntar, am zis să-i dăm credit, căci el a fost cel mai aproape de fază. Dar, a venit faza din minutul 88, când vă spun cu mâna pe inimă că mingea l-a lovit în stomac pe Nagy. S-a dat penalty, s-a făcut 0-2 și atunci băieții au ajuns la vorbele mele de săptămâna trecută. Și la Felnac am fost dezavantajați clar, s-a mai întâmplat de câteva ori și în toamnă și am zis că așa nu se mai poate. Am ieșit de pe teren și – probabil – ne vom opri cu totul. Eu și așa nu m-am mai prezentat la echipă toată săptămâna, băieții nu s-au mai întâlnit și ei, așa că s-ar putea ca Liga 4-a să rămână cu număr par de echipe. Să nu se înțeleagă că avem ceva cu echipa din Sântana, alți adversari din campionat, doar că nouă ne-a ajuns”, ne-a mărturisit Rudolf Lakatos, antrenorul „vameșilor”.

De partea cealaltă, Cuedan se află la al doile succes din tot atâtea partide pe banca Unirii și rămâne pe locul 2 în clasament. „Am întâlnit o echipă bună, dintr-un oraș drag mie, căci am activat aici ca jucător și antrenor în Liga 3-a, dar eu zic că am meritat victoria. Ne-am acomodat mai bine și mai repede la condițiile de joc destul de grele și am dus meciul bine de la un capăt la altul. Jucătorii merită felicitați pentru cum au luptat, au fost mai mereu primii la minge, demonstrând că și-au dorit mai mult această victorie”, a menționat Dan Cuedan, principalul „roș-negrilor”.

Formații:

Nădlac: Dulhaz –Nagy, Luculescu, Moț, Taloș – Gyebnar (77 Dancă), Coriteac (61 Bozian), Corbu – Bălaș ( 66 Vlad), Ciorna ( 71 Sinkovicz), R. Lakatos.

Sântana:  Csurka – Paven, Bodea, Peia, Istin – Mateiu, Marc – Ghinghină, Martin (69 Olteanu), Prică (75 Pasăre) – Capătă.

Arbitri: Alexandru Gornic – Alina Mihoc, Sergiu Cîrmaci. Observatori AJF: Romulus Tănăsescu, Ioan Hamza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button