National Sebis

Marcatorii Sebișului, abătuți după egalul cu Giarmata: „Noi cu ratările, ei cu golurile”





Național Sebiș nu a putut lega rezultatul pozitiv contra liderului Șirineasa cu o victorie în fața codașei Millenium Giarmata. Pe o ploaie ce nu a contenit niciun moment, meciul s-a încheiat la egalitate, cu gazdele egalând în primul minut de prelungire. Pentru formația de pe Crișul Alb au marcat cele două achiziții cu profil ofensiv ale iernii.

Cristian Onțel a egalat golul lui Codrea printr-o lovitură de cap, la centrarea lui Siminic. „Sunt fericit pentru gol, dar nu și pentru rezultatul final. Îmi pare rău că nu am câștigat acest meci, ne-a lipsit finalizarea, ocazii au fost destule. Dacă eram mai atenți în apărare…Deși, practic, ei avut doar două ocazii din care ne-au dat două goluri, iar noi am avut 6-7 și am marcat tot de atâtea ori. Terenul a fost greu, dar asta nu este o scuză, căci și adversarii au jucat pe în aceleași condiții. Am avut o ambiție foarte mare să câștigăm, am tras de noi, dar a ieșit doar un egal și același pe final de meci. Sperăm să câștigăm derby-ul local cu Lipova și să nu mai pierdem până la final”, spune fostul mijlocaș al Stelei.

Daniel Mărgărit a salvat – practic – un punct pentru sebișeni, prin execuția precisă din careu, venită la ultima fază a partidei cu trupa lui Leucă. „A fost un meci extrem de dificil. Terenul era deja  foarte greu, a mai și plouat și a ieșit un joc de mare luptă. Oricum, noi am fost cu ratările, iar ei cu golurile. E bine că am marcat primul meu gol pentru Sebiș, dar era și mai bine să mai înscriu odată, dar mingea s-a oprit în baltă, la punctul cu var și nu am reușit să șutez. Sper să mai reușesc să marchez în acest retur, dar să și câștige echipa. Altfel, nu prea mă pot bucura. Cred că astăzi ne-a lipsit șansa astăzi, ne-am dorit mult victoria, dar nu am reușit decât egalul”, a punctat puternicul „vârf” la finalul disputei cu Giarmata.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button