UTA Arad

După meciul UTA – Afumați, fanii „roș-albilor” pot testa șase modele din gama Ford



Imediat după ultimul fluier al meciului cu CS Afumați, de duminică, 25 martie, în fața stadionului „Otto Greffner”, partenerii UTA-ei de la Auto Technic Ford le-au pregătit o surpriză fanilor arădeni! Șase modele din gama Ford sunt la dispoziția doritorilor pentru un Test Drive: Fiesta Titanium, Focus ST, EcoSport ST Line, Kuga ST Line, Mondeo Titanium și Mondeo Hybrid. La sesiune participă și componenții echipei UTA.

„Avem și surprize pentru toți participanții la Test Drive, îi așteptăm pe suporterii UTA-ei în număr cât mai mare alături de noi și de echipă”, a punctat Flavius Alb, coordonator vânzări al companiei Auto Technic Ford.

Pentru a participa la Test Drive aveți nevoie de Carte de Identitate și permis de conducere.









9 comentarii

  1. Zvonurile spun ca una din surprizele pregatite este un nou model de etilotest pentru domnul Ionut Popa.

    0
    0
      1. @Zenu Bulindea!Eu sincer cred ca tu,fara a avea legatura cu fotbalistul adevarat,ar trebui sa fi bagat la detectorul de minciuni!
        Si daca putin probabil ca ai fi Zeno,fotbalistul,dar chiar si totusi Bundea,ar trebui sa te recitesti la toate echipele pe unde ai jucat,principal blatist!
        Ai vandut Oradea,ai vandut Rapidul pe care jurai!Unica ta selectie.la nationala,cu ajutorul lui IMI JENEY,s-a vazut in 2003, contra Bosnia-Hertegovina,cand noaptea,la hotel,vomitai de beat ce erai,de nu te-au putut duce masorii sus,la camera!
        Dar tu nu esti Bundea si nici eu Pele!Era un exercitiu de cauza!
        Sincer?Daca ai fi adevaratul Bundea,povesteste-mi te rog episodul ACU ARAD,2010-2011!Te rog frumos cu amanunte!!Hai!Sunt foarte pregatit,mereu cu temele de casa facute!
        Sa nu uiti sa-mi scrii de episodul „Daniela”!Cititorii sport.arad ar fi foarte interesati!Hai!Curaj!Poate ne mai scrii ceva si de pe la Luceafarul?In era ta ale blaturilor?Cand ti-ai vandut proprii colegi,pe o mana de graunte…
        Unii te inteleg,altii nu te iarta!

        0
        0
  2. Un meci foarte greu cu Afumatorii, nasii nostri, dar cu nea Popica, le va fi greu pt. ca, stie sa mobilizeze pe tinerii UTA-ei . Ne trebuie neaparat victorie pt. ca,ne asteapta doua meciuri foarte grele, la Mioveni si Calarasi !!!

    0
    0
  3. Afumati e periculoasa prin prisma clasamentului . Ar dori locul Chindiei. Între timp jocul UTA-ei capătă consistența .Revenirea lui D..Popa ,,Curtuius sau Dinculescu măresc șansele de victorie. Ar fi o mare gura de oxigen ! Până atunci e bine sa pozezi in cavaler sărac când adversarul pare placat cu aur ! Hai UTA !!!

    0
    0
  4. Un nou stadion ultramodern va fi ridicat în România! Autorităţile locale au dat undă verde proiectului: „Lucrările vor dura 12 luni” …. ProSport………………… la Sibiu

    0
    0
    1. Da!Sibiu!17 milioane Euro,pentru zugraveala!Sibiul va promova,pt ca merita,in rest primarita trebuie sa ia ore private de la Falca!Nu se ridica nici la gleznele lui!
      Oahhahha!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button