UTA Arad

Polgar s-a operat și rămâne pe margine cel puțin trei săptămâni, alți doi utiști – în infirmerie





Anul 2018 în Liga a 2-a a început cu bune și rele pentru UTA. După eșecul cu Academica Clinceni, a urmat numirea lui Ionuț Popa ca director tehnic al „roș-albilor” și două rezultate pozitive, ținând cont de conjuncturi. Câte un punct cu viceliderul Hermannstadt și la Balotești (aici, fără trei dintre titularii confruntării precedente) au mișcat puțin clasamentul pentru „Bătrâna Doamnă”, ce rămâne în afara zonei retrogradabile.

Veștile proaste sunt legate mai degrabă despre „buletinul medical”. Dinculescu (entorsă la gleznă) și D. Popa (contractură musculară) nu au făcut deplasarea în județul Ilfov, iar Curtuiuș a făcut-o degeaba, căci nu a putut intra pe teren. La rândul său, căpitanul UTA-ei acuza o problemă de ordin muscular încă de joi și, chiar dacă au existat speranțe în recuperarea sa, nu a fost cazul. Cu atât mai mult cu cât risca o accidentare și mai gravă pe suprafața de teren de la Balotești ce semăna cu un teatru de război. Atât Popa, cât și Curtuiuș au infiltrații cu plasmă în zona afectată, iar zilele următoare vor încerca să revină la antrenamente alături de colegi, ca și Dinculescu care se pregătește normal.

Însă, pierderea lui Norbert Polgar e certă pentru cel puțin trei săptămâni. Fundașului lateral i s-a blocat genunchiul stâng și a fost operat chiar în această dimineață, de menisc, de către ortopedul arădean, Ilie Trocan. Pentru următoarele trei-patru meciuri oficiale, pentru postul de fundaș dreapta se bat juniorii Rafael Iuga  și Denis Lazăr, dacă nu Ionuț Popa se gândește să-l treacă pe Manea în bandă după legitimarea muntenegreanului Markovic.

Foto: 100sport.ro









7 comentarii

  1. O alta veste proasta,in fapt stiuta deja de ieri,cu Norbi(Polghi).Lotul este si asa subtirel,pe langa ceilalti deja in infirmerie,sau cei care inca nu au iesit.
    Iar mergem pe improvizatii,cu Manea lateral si cu D. Lazar,de care mi-e foarte teama.Si spun asta,pt ca in amicalele din iarna,a gafat de nenumarate ori,in faze finale ale adversarilor,pasand „decisiv”.lor!
    Sa-l odihneasca D-zeu pe Bicski,acolo de unde,de sus, vegheaza UTA si nu numai!Nu cred ca o entorsa relativa,sau cate o contractura musculara,nu ar fi putut-o „rezolva”.
    Valorile si sufletistii.le simti lipsa abia atunci cand nu mai sunt si nu-i mai ai.
    Pe Markovici sa-l vedem intr-un meci oficial cu miza,dar pt. UTA,toate sunt cu miza.
    Mi-e foarte teama,sincer(citandu-l pe @Nelu Targoviste),de meciul cu „Afumatorii”
    La Siria,ne-au cam scos fotbalul din cap!
    Insanatosire grabnica doresc pt toti ranitii!La treaba!
    Hai UTA!Inainte ca si rusii!

    0
    0
  2. Cu pățania lui Polgar apar și semne de întrebare. În locul unor copii-fundasi nu era mai productiv aducerea din timp a unor bărbați zdraveni ? Până și la Dinculescu ne e teama. Acum cu Roșca și Markovici sperăm la rezolvare. Rămânem cu impresia că nu fotbalul ii împinge în față pe unii juniori. O părere a unor tehnicieni cu reușite poate fi uneori și infirmată .Gen Tănase .

    0
    0
    1. tanase este jucator de liga a cincea nu stiu ce cauta la uta cine il sustine ce urmareste pt ca fotbalist nu este in locul lui polgar sa intre un junior si veti vedea ca joaca mai bine ca polgar

      0
      0
  3. Acest prieten cu jucătorii tot timpul are probleme din păcate cei din conducere au renunțat la jucători cu cel puțin trei clase peste el

    0
    0
    1. Gogule ! Te intreb doar, pentru ca stiu , ca tu , nu poti juca fotbal , indiferent daca aveai, ori nu, probleme .Tu tii la aceasta echipa neconditional !? Esti unul care mereu huleste jucatorii , pe langa altii citiva . Aveti treaba si cu Falca si cu conducerea ,oare voi a-ti sustine o echipa sau macar o sponsorizare , greu de crezut . Mi-e greata de asa exemplare astia nu sint utisti .

      0
      0
  4. Aminteste-mi un meci de când e polgar la Uta ca a făcut un meci foarte bun sau e genul de fotbalist ce pune osul la bataie Cum făcea chindris ? Ați spun eu niciunul .

    0
    0
    1. …sint momente in viata unui om cind trebuie sa stie sa taca si sa se retraga sau , sa vorbeasca si sa iasa in fata dar,totul depinde de intelect . Sustin UTA neconditionat ,indiferent de rezultat ,de antrenor ,de conducere , de jucatori , baietii din galerie au spus clar „pentru noi doar UTA conteaza ” , Acum mai pomenesti si de Chindris , a fost aici l-ati injurat si pe el si apropos de os la bataie ,omul ala e operat acum de „osul bagat ” in meciul cu Sibiul , si Mitrut a fost hulit si injurat acum ce bun ar fi …

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button