Cluburi polivalente

Trăgătorii CSM-ului au încheiat cu 17 medalii sezonul de aer comprimat



Secţia de tir a CS Municipal şi-a respectat blazonul şi la etapa finală de tineret din cadrul Campionatului Naţional de aer comprimat, desfăşurată în week-end, la Bucureşti.

Pistolarii pregătiţi de trioul Gheorghe Pop – Mircea Budurişan – Monica Toth au urcat din nou pe podiumul de premiere, după cum urmează: Casian Codrean şi Daria Haristiade – campioni în proba de dublu mixt, Cristian Mărcoşan şi Andrada Gheocel – locul 4 la dublu mixt; echipa masculină, în componenţa Casian Codrean, Luca Joldea şi Cristian Mărcoşan – campioană naţională, Casian Codrean, individual – medaliat cu bronz, echipa feminină, în componenţa Daria Haristiade, Andrada Gheocel şi Alexandra Buda, vicecampioană naţională şi Daria Haristiade, individual – campioană naţională.

Începe pregătirea pentru glonţ

Sezonul de aer comprimat s-a încheiat odată cu întrecerea din Capitală, cu menţiunea că juniorii II şi III îşi vor disputa finalele odată cu cele de glonţ, în vară. Per total, secţia de tir de la CSM Arad a totalizat 17 medalii la naţionale: opt la juniori, patru la seniori şi alte cinci la tineret. Pistolarii CSM-ului nu au timp de respiro, în perioada următoare începând deja antrenamentele pentru sezonul de glonţ. Prima etapă naţională la care vor concura e în perioada 19-22 aprilie, tot la Bucureşti.

csmarad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button