UTA Arad

Antrenorul Afumațiului crede că presiunea e pe arădeni și sfătuiește galeria să nu-l mai înjure pe Popa: „UTA are nevoie de experiența sa”





După rezultatele din anul calendaristic 2017, CS Afumați a devenit un fel de „bestia nera” pentru echipa fanion a Aradului. În primăvară, echipa pregătită de Laurențiu Roșu a pierdut două puncte mari în lupta pentru promovarea directă, cu Sepsi, iar în toamnă, arădenii au înregistrat două eșecuri în comuna ilfoveană: 0-2 în campionat, cu Falub pe bancă și 2-5 în Cupa României, cu Todea „principal”.

În weekend e rândul „galben-albaștrilor” să viziteze Aradul, mai precis să debuteze la Șiria, iar una dintre preocupările antrenorului Vasile Neagu este legată de suporterii „Bătrânei Doamne”: „În primul rând, mi-aș dori din tot sufletul să nu mai primim monede în cap pe banca de rezerve, ca data trecută pe stadionul Motorul. Știu că arădenii sunt civilizați, poate au mai fost scăpări în trecut, dar acum mi-aș dori să domnească spiritul de fair-play. Totodată, aș sfătui galeria UTA-ei să nu-l mai înjure pe Ionuț Popa. Clubul UTA are nevoie de un antrenor cu experiența și ar fi bine să se reconcilieze cele două părți. În rest, mi-aș mai dori ca publicul să vadă și să aprecieze prin aplauze spectacol fotbalistic, la care vom încerca să contribuim și noi”, spune tehnicianul ilfovenilor.

Cât despre ceea ce se va întâmpla duminică pe „dreptunghiul verde”, Neagu e sigur de un lucru: „Dacă Hermannstadt, formația de pe locul 2, a avut acele probleme la Șiria și nu a reușit să câștige, vă dați seama că noi, teoretic, am fi și mai expuși. Suntem o echipă mult mai mică decât Sibiu sau UTA, iar în această săptămână, la ce vreme e în București, am avut probleme și cu antrenamentele. Sperăm ca la Șiria să se poate juca un fotbal de calitate duminică și cel mai bun să câștige”.

„Principalul” echipei de pe poziția a patra în clasament susține că elevii săi vor avea destule motive să atace toate punctele la finalul săptămânii. „Am apreciat cuvintele lui Cristi Todea, care a spus că UTA va învinge sigur Afumațiul, cu siguranță băieții mei vor și mai motivați acum. Dar, tot așa, e posibil ca și utiștii să fie mai ambițioși ca altădată, ținând cont de cele două victorii ale noastre, din toamna anului trecut. Una în campionat și cealaltă în Cupa României. Apoi, privind situația din clasament a celor două echipe, eu cred că presiunea va fi pe arădeni, în timp ce echipa mea poate evolua dezinvolt. Vrem să câștigăm, dar nu neapărat fiindcă mai sperăm la locul 3, ci pentru că acesta e rostul fotbalului până la urmă, rezultatul. Și, bineînețeles, dacă printr-o conjuncură fericită ne apropiem de poziția de baraj nu o să ne dăm la o parte. Dimpotrivă”, a adăugat Vasile Neagu.

Altfel, antrenorul teamului aflat la al doilea sezon pe scena eșalonului secund îl stimează pe omologul său de pe banca utistă, dar – totodată – speră să-și ia revanșa în fața sa. „M-a bătut sezonul trecut cu Poli în Cupa României, poate îi întorc eu <<favoarea>> la meciul de duminică. Repet, va fi foarte greu la câtă nevoie de puncte au arădenii și jucătorii lor de calitate, dar și eu știu ce am la dispoziție și sper la o victorie”, a concluzionat Neagu.

Afumațiul nu are nicio problemă de lot și face deplasarea sâmbătă, cu autocarul, la Arad. De la reluarea campionatului, ilfovenii au obținut un succes (4-1 cu Balotești) și au pierdut la Călărași (1-2), însă au și luat trei puncte la „masa verde” cu Olimpia, prilej cu care și-a și recuperat fotbaliștii suspendați.









23 comentarii

  1. Ai dreptate, nu tra sa mai injure pe Ionut Popa.
    Sa le fie rusine la cei care injura
    Forza UTA !!!!!
    Duminica victorie pentru UTA ?

    0
    0
  2. Nu trebuie injurat ci escortat de la UTA si din Arad. Si-a facut-o cu mana lui. Aradeni dormini in continuare!

    0
    0
      1. Se vede cum stii tu limba Romana. Fara litera mare, nici o punctuatie si parca vad ca si traiesti in Romania, macar eu am o scuza.

        0
        0
  3. Am văzut meciul afumatilor la Călărași, au jucat foarte bine, sunt favoriți ilfovenii, se învârte baronul in mormânt, auzi tu, să fie Afumați favorita la un meci pe terenul Utei!! Cine își imagina așa ceva înainte?

    0
    0
    1. @Dorin,eu cred ca ai vazut alt meci!Ai vazut faptul ca si la scorul de 2:1 pentru Calarasi,la aut pt manjitii de fum,trageau de timp?A intrat in analele istoriei fotbalului,cand un jucator din echipa condusa,ia cartonas galben pentru tragere de timp!Si bufonul de arbitru il da cu placere!Probabil ca baremul l-a luat cash,nu prin mandat postal….:-)))
      De rasul curcilor!
      Hai sa vedem duminica,ora 12,oare UTA va trage din nou de timp,la eventualitatea unei egalitati?Pt ca la un scor favorabil,poate ca as mai intelege cumva….doar sa fie asa!
      „..’om trai si ‘om vedea”Capul sus,ochii inainte,picioarele pe pamant!
      Hai UTA!!

      0
      0
      1. daca ai fi fost putin atent, ai fi observat ca a tras de timp fundasul central(!!) care a batut autul pentru a lua ‘galben’ si automat sa isi ispaseasca etapa de suspendare in ‘meciul’ cu Satu-mare.

        0
        0
  4. Din experienta mea iti iei monede in cap doar cand esti mai țăran pe bancă decat cei care iti dau cu monedele-n cap. Deci in cușcă frumos si politicos si nu se intamplă nimic.

    0
    0
    1. Daca esti Domn, respectii adversarii fiindca te respecti pe tine, dar daca esti neam de traista atunci ,,arunci cu monede in cap” sau cu orice altceva, in functie de cat de tampit poti fi.! Pe vremuri, UTA a fost om echipa de domni si pe teren si in tribune! HAIDE UTA, CA PE VREMURI, NU CA ACUM….

      0
      0
    2. @Darthept!Se plang ca au luat monede in cap!Inseamna ca romanul este bogat!Are de unde sa arunce bani!Era vorba de Motorul….Stai sa vezi la Siria,cu tribuna peste bancile de rezerve!Daca eu as fi antrenorul adversarului,la misto,as aduna monedele de pe jos!
      Idee finala!Trebuie sa ne sustinem echipa,prin orice incurajari!Nu trebuie sa ne coboram la acte josnice, si incitari.UTA a fost creata de catre un baron,demn,corect si foarte spiritual!Ceea ce se intampla acum,ne face penibili!
      HAI UTA,se poate!Faceti-ne sa regretam punctele pierdute a proasta!

      0
      0
  5. Ce declaratii de dragul de a crea agitatie… ce nesimtit. Pai fi sigur ca o sa ne strangem toti monedele pana duminica. Le zic la magazin sa imi dea marunti la rest. Un antrenor ar trebui sa isi vada de treaba lui si sa nu comenteze pe seama suporterilor, ca nu urmeaza sa paseasca afumatiul pe stadion la PAOK sau Galatasaray sa isi faca griji. Exact cum spuneau si Pelici si Popa, e riscul meseriei, dar nu e problema unui antrenor sau a unui jucator. Cat despre Todea… a declarat el ca invingem sigur? Abia reuseste sa lege o afirmatie uneori, dapai sa debiteze asa o prostie.

    0
    0
    1. Un tupeist, asa a fost si anul trecut, mai bine si-ar vedea de treaba. Sper sa spargem ghinionul si sa ii batem ca sa nu mai vad texte dinastea cu ”bestia nera”

      0
      0
      1. Ai avut dreptate, Giro, nu eu am scris, m-a piratat și pe mine cu numele :). Ieri am făcut o criză de pancreas după ce am mâncat niște ridichi, nu m-am putut ridica din pat decât cu greu. Eu nu mă mai bag în discuții cu sporterii, nici sondaj nu am făcut. E Postul Paștelui, să fim și noi mai buni și mai liniștiți.

        0
        0
        1. @Lucian…Nici acum nu esti tu!Astia isi bat joc de noi,scriind pe Nick-uri false,hulind mereu!.
          Daca esti in realitate tu,@Lucian,imi pare sincer rau de starea ta de sanatate..
          Lasa-l naibii de postul Pastelui!Nu ne ajuta cu nimic criteriu de sanatate!O prostie!
          Mananca ce iti cade bine,nu ce spune biblia!Este o prostie!
          Am vorbit ieri si cu dl dr Trocan,despre operatia lui Polgar.Nu era strict necesar,dar mai devreme sau mai tarziu era de asteptat „este Bibelan de Portelou”.Dr Trocan este la Bucuresti,la un simpozion,toata saptamana,in rest se ocupa Atilla!
          Stiu ca fiind prin presa,ai cunostinte,dar daca ai nevoie de mine,stii cum ma gasesti.Ai numarul meu de telefon.Te rog sa ma apelezi.Te ajut cu mare drag!Asa functioneaza sistemul medical…Te bag oriunde,rapid!
          Ba da!Continua cu sondajele!Interesante,ca idee!
          Baga regim!Fara grasimi!Paine prajita biscuti simpli.lamaie multa!
          Hai inapoi pe site!
          Hai UTA,Hai sport arad!
          Nu voi fi prezent duminica,la Siria,trebuie sa plec neaparat in strainatate,dar am mare nevoie de live text-ul vostru!Voi butona pe traseu!
          UTA este si va ramane pentru mine obiectiv proritar!

          0
          0
  6. Vasile Neagu, mai bine taceai din gura , decat sa agiti apele in tribuna ca, si asa sunt ele agitate !!! Mai bine, stai cuminte in cusca ta si comportate frumos si atuncea nu se va intampla nimic. Stiu ca, afumatorii vor veni foarte motivati la Siria pt. a castiga toate punctele pt. batalia de a ajunge pe locul trei inaintea Chindiei dar sa nu uite ca, Mister Popa, ii va mobiliza , motivandu-i foarte bine pe jucatorii tineri ai UTA-ei pt, a castiga acest meci, intradevar ,foarte, foarte greu si pt. aceasta, toti spectatorii care vin la meci, trebuie sa creeze o atmosfera foarte mare pt. ai incuraja pe baieti ,fiind al 12 lea adversar care conteaza foarte mult si spun asta pt, ca, la meciul Chindiei de pe teren propriu cu Luceafarul Oradea, la scorul de 1-0 pt. Luceafarul, spectatorii ,practic ia impins de la spate pe jucatori incurajandu-i si mai mult si roadele s-au vazut, 2-1 pt. Chindia !!! Asa trebuie facut si la Siria !! Sa peram ca va fi bine si UTA. sa castige cu bestia neagra de afumatori si UTA sa isi respecte blazonul, FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA , HAI BAIETII , HUA AFUMATORII !!!

    0
    0
  7. Mi-e dor de UTA mea cea cu „sange nobil”! Titlul de „Baron” insemna ceva in vremurile de mult apuse; se acorda de catre majestatile sale numai unor oameni deosebiti. De jucatorii si suporterii ei, modesti, domni! Cand seara, la plimbare pe Corso, aveai „onoarea” sa vezi vreun jucator si el la plimabare, va salutati reciproc, cu respect! E adevarat, nici jucatorii nu se „dezlantuiau prin discoteci”! Mi-e dor de sambetele cand stadionul UTA era arhiplin, in picioare pe treptele de jos de la Tribuna a II-a ca sus demult nu mai puteai ajunge, in Divizia a II-a, cand, an de an, pe vremea comunistilor, singurul obiectiv al UTA-ei era PROMOVAREA! Cand, desi stiam cu 3-4 etape inainte, ca nu promovam, ca trebuie dat meciul, ca nu e randul nostru, ca Poli sau Bistrita sunt promovatele alese de secretarii de partid, stadionul VUIA de lume, se zguduiau peretii la UTA! UTA! UTA……UTA! Mai tine-ti minte cum disparea Pugna din Arad?
    Cine mai stie ce inseamna bunele maniere, bunul simt!? Un exemplu ca sa intelegeti mai usor:
    „La o masa un gentleman vede un comesean ca scobeste in nas! Ce face? Intoarce capul si se face ca nu il vede!” Asta inseamna sa fii manierat, te faci ca nu observi, nu te pui cu superioritate, sa ii atragi atentia! Ce „mare” esti tu!
    Treaba noastra a suporterilor este sa tinem cu UTA, nu sa aruncam cu obiecte ori sa injuram, sa scandam trivialitati! Si as recomanda tinerilor suporteri de azi sa puna mana pe carte: „Petchovschi” de Aristide Buhoiu! Asa poate vor intelege ce inseamna UTA! Pentru ca, „….cine nu isi cunoaste trecutul, nu are viitor!….”

    0
    0
    1. Tinerii suporteri stiu cine e Petchovschi de aia ii striga numele mereu , de aia il au tatuat ! Toti stiu istoria UTA-ei o pretuiesc , e o perioada dificila , sa joci in exil !

      0
      0
      1. @Nimeni Altu… ceea ce spui este autoflagelare!Se numeste mutilare!Obiectiv considerat boala psihica!Din partea mea poti sa te tatuezi si in varful ciocanului!
        Tinerii suporteri canta si injura despre ceva,despre care nu au habar!Din 1 Mai,se considera,autoflagelare!Penal!
        Vre-o cinci maturi SCU,restul copii tampiti!Vor raspunde penal!Atunci sa-i vad!

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button