Fotbal judetean

O nouă promoție de arbitri arădeni, sfătuită de Burleanu în ziua absolvirii: „Vor fi sacrificii, dar se promovează pe bune!”



Noul curs de arbitraj demarat la începutul acestui și desfășurat în trei locații din județ, municipiu și orașele Ineu și Sântana, s-a finalizat, ieri, cu examenul final. În sala de ședințe a Asociației Județene de Fotbal Arad, renovată de curând din fonduri proprii dar și venite de la FRF (45 de mii de lei), nu mai puțin de 27 de cursanți au trecut la statutul de arbitri.

Comisia Județeană a Arbitrilor Arad, prezentă in corpore la concurs, a acordat și patru note de zece pentru Paul Daniel Iovescu, Florin Radu Jidoi, Mircea Alin Măgureanu și Răzvan Rusu, ceilalți absolvenți fiind: Petru Damian Anghel, Alexandru Petru Bătrân, Theodor Berenz, Flavius Viorel Brândușe, Adrian Nicolas Bunaciu, Ioana Cristea, Sergiu Găluți, Denis Adrian Geanău, Mihai Iancău, Georgian Nicușor Jurcoi, Sergiu Fabian Jurcoi, Darius Alexandru Leah, Bogdan Traian Moldovan, Cristian Moldovan, Alin Morariu, Cosmin Paven, Sebastian Popa, Adrian Florin Sala, Denisa Iasmina Strifler, Cristian Sulea, George Marian Sztulianek, Daniel Vasile Tal și Marius Stelian Vîlceanu.

Urmează ca noii „fluierași” să fie testați și fizic în cadrul unui antrenament și apoi: „O să începem să-i delegăm la meciuri de copii și juniori mai întâi și, eventual, la unele partide de Liga 6-a. Deocamdată, îi felicităm pe toți, sperăm să ajungă cât mai departe în arbitraj. Totodată, aș dori să le mulțumesc și colegilor de Comisie și în special lui Corneliu Tiulea și Emil Arsa, care au susținut aceste cursuri în Arad și județ”, a menționat Răzvan Cadar, președintele CJA Arad.

Și, fiindcă a fost la Arad ieri, Răzvan Burleanu nu a pierdut ocazia să le dea un imbold noilor arbitrii arădeni, oferindu-le reperul Ovidiu Hațegan. „Mi-a a spus Adi Lucaci, președintele AJF-ului din Arad, că sunteți aici și am vrut să vă cunosc și să vă felicit pentru că ați luat decizia de a vă apuca de arbitraj. Văd și fete, ele merită duble felicitări. Și au am fost în branșă între 14 și 19 ani, am fost declarat cel mai bun arbitru la nivelul județului Bacău, numai că, pe vremea mea, era foarte greu să promovezi de la Liga 4-a la Liga 3-a. Trebuia să plătești puțin cam mult. Pentru voi, astăzi, lucrurile sunt mult mai bune. Aveți o oportunitate fantastică, lucrurile sunt mult mai curate în fotbal, puteți să faceți pasul spre ligile superioare. Chiar dacă va fi greu, în sensul că va trebui să dialogați cu jucători care vor considera că ați fluierat sau ați ridicat fanionul invers sau aveți un interes, trebuie să nu vă lăsați niciodată descurajați. Vor fi sacrificii, dacă vă doriți să ajungeți sus, unde este Ovidiu Hațegan. Drumul până acolo nu este deloc dificil, beneficiați de ceea ce alți arbitri înaintea voastră nu au avut. În primul rând, aveți susținerea noastră, a administrației, în ceea ce privește parcursul la toate palierele și în primul rând în ceea ce înseamnă integritatea. Astăz, chiar se promovează pe bune în arbitrajul românesc, până la cel mai înalt nivel. Iar Ovidiu Hațegan, un arădean de-al vostru, este cel mai bun exemplu în acest sens”, a fost mesajul președintelui FRF pentru noua promoție de arbitri arădeni.

 









2 comentarii

  1. Pacat Adi Lucaci,te ai subjugat politicului si tu!Nu te mai recunosc,tu erai omul care promovai valorile si nu ti placea influenta politica,iar acum te vad facind campanie unui pion politic,mare pacat.Eu te am cunoscut cu totul altfel,un om corect cu principii………..se mai schimba oamenii.Multa sanatate!

    0
    0
  2. ADI- Am incredere in tine, ca vei vota ,spre binele fotbalului, si nu-l vei VOTA pe acest „BURLEANU’ FIi baiat destept,ca nu stie nimeni pe cine pui tu stampila..Lasa-l in pace , sa se intoarca de unde a venit.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button