Minifotbal, futsal

Viteză de la Ford pentru „șoimi”: Echipa de futsal a Șimandului a bătut liderul din Deva după o repriză secundă aproape perfectă



Etapa cu numărul 8 a Campionatului național de Futsal rezervat jucătorilor sub 19 ani, a adus Șimandul față în față cu Autobergamo Deva. Meciul s-a jucat la Sala de Sport a Universității Aurel Vlaicu – „Mihai Botez” și a avut o desfășurare aparte.

Oaspeții, primii în clasamentul seriei a V-a, au condus la pauză prin reușitele lui Toader și Trofin, însă gazdele au revenit spectaculos în partea a doua. „Șoimii” și-au luat tare adversarul și după numai 6 minute au întors scorul la 4-2. Dani Clej, cu o „dublă”, Darius Ardelean și Robert Balog au marcat pentru șimăndani, care – însă – apoi s-au cam jucat cu ocaziile și asta putea să-i coste.  Kovacs a redus din avantaj pentru deveni când mai erau 11 minute de joc, dar scorul a „înghețat” la 4-3. Partida a fost arbitrată de Leontin Buda și Dinu Dobândă, rezerva lor fiind Sergiu Mona.

În afară de cei trei marcatori, antrenorii Dani Mărcuș și Dumitru Buruiană s-au mai bazat pe: Dagău, Stejar – C. Ujoc, Deloreanu, Cordoș, Bătrânu, Onaca, Neag și Jurj. O achiziție importantă a avut loc și în staff, în persoana lui Ghiță Tăucean, fostul președinte al Frontierei Curtici.

De menționat că „șoimii” au jucat în premieră într-un echipament „alb-roșu” sponzorizat de Auto Technic Ford. „În baza bunelor relații cu profesorul Mărcuș și Dumitru Buruiană, am decis să ajutăm cum putem această echipă atât de talentată a județului Arad. Personal, am și origini șimăndane, așa că gestul are dublă însemnătate pentru mine. Ne bucurăm că i-am purtat noroc Șimandului prin acest rând nou de echipament și-i urăm multă baftă și la turneul final al Cupei României, ce începe peste două zile tot la sala UAV din Micalaca”, a spus Flavius Alb, coordonator vânzări al companiei Auto Technic Ford.

Într-adevăr, de vineri și până luni, Aradul va fi gazda finalei Cupei României la futsal, pentru fotbaliștii sub 21 de ani. Combatantele au fost împărțite în două grupe, după cum urmează: Șoimii Șimand, Autobergamo Deva și Imperial Wet Miercurea Ciuc (Grupa A), respectiv Pro-Tineret Sighișoara, Dunărea Călărași și CS United Galați (Grupa B). Întrecerea începe vineri, cu partidele:

Ora 17: Autobergamo Deva – Șoimii Șimand

Ora 19: Pro-Tineret Sighișoara – Dunărea 2005

Clasamentul seriei a 5-a a Campionatului Național de Futsal Under 19:

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button