UTA Arad

A început campania 2 % pentru UTA



„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc a demarat campania pentru strângerea procentului de 2% din impozitul anual pe venit care poate fi direcționat către club. „De astăzi și până în luna mai, oamenii apropiați de UTA, cei care o iubesc și care apreciază activitatea clubului, pot să ne susțină în mod concret activitatea direcționând procentul  către clubul fanion al orașului nostru”, a transmis directorul general Codru Grădinariu.

Sunt trei pași de urmat și anume:

1. Formularul 230 este disponibil pe site-ul clubului UTA, de unde poate fi descărcat și completat în dreptul spațiilor subliniate cu roșu, secțiunea I respectiv semnătura – în partea de jos a paginii.

2. Împreună cu Formularul 230 trebuie descărcat – tot de pe site – și completat formularul de împuternicire.

3. Ambele documente urmează să fie aduse la sediul clubului, din Calea Victoriei, nr. 20, sau expediate prin poștă.

Documentele sunt disponibile și la sediul clubului, dar și duminică, la meciul UTA – CS Afumați, la standurile amenajate în incinta arenei ”Otto Greffner”.

Download declarație și împuternicire:
Imputernicire
Declaratia 230

FOTO: UTA Media Design









12 comentarii

  1. Jucați fotbal , numa sa cereți bani sunteți buni ! Faceti public cu cît ati vîndut pe Petre si Man , si prezentati public cît ati încasat si cit ati cheltuit in ultimi 2 ani , trebuie să știm și noi ce faceti

    0
    0
    1. tie iti cere cineva cum iti cheltui banii de zi cu zi ??? investesti tu la club , ca sa ai asa cerinte ???
      stiu ei ce s au facut cu banii….nu tre sa stim si noi…acuma pe bune…

      0
      0
      1. Atat timp cat uta primeste bani de la bugetul local , adica bani publici , cred ca ar trebuii sa existe o transparenta totala .

        0
        0
  2. Bvvv utist nu trebuie sa stim.noi , atuncea nici noi astia care nu trebuie sa stim nimic din ce fac condicerea nu trebuie sa dam 2 la % din nimic sa se descurce ei

    0
    0
    1. Pelin chiar crezi că echipa UTA Arad a primit 1 milion de euro de la Fălcuță? Încă ai încredere în F? Parcă tot aici pe site Meszar declara că nu a primit atât,sper să nu greşesc. #drumurimedievaleinarad 🙂

      0
      0
      1. Asta am aflat din presa, alta sursa de informare nu am. E adevarat ca o parte din bani se intorc la Primarie , sub forma chiriilor.

        0
        0
        1. numai sa nu fie ceva firme ce au concesionat terenurile respective si la care le plateste chirie..ca altfel nu se ezplica cu cata lejeritate da banii Falca…..mie unul mi-e si groaza, frica sa aflam ce inginerii sau facut cu banul public …ma astept la orice…

          0
          0
  3. Ceva ce ar fi trebuit sa apara in articol,ca o lamurire!Poate ca vor corecta,sau adaoga Lucian si Calin.
    Acele 2 procente inseamna 2% din contributiile obligatorii la stat,nu din buzunarul salariatilor(am inteles ca valabil si la pensionari),adica nu le baga nimeni mana in „jeb”.Nu afecteaza salariul sau pensia,ramanand acelasi cuantum.
    Daca SCU,ar fi un SCU adevarat,in loc sa fie Gica-contra(pentru ca doar UTA-ei fac rau),ar trebui sa ia sub brat teancuri de formulare si sa mearga doi cate doi la fabrici si multinationale pt a le completa angajatii.Ca doar nu dau de la ei salariatii.Mai bine pleaca la Bucuresti acesti banuti?
    Un pic de organizare,ce naiba?Formulare la casele de pariuri,un pichet la Mall, cate unul la Kauflanduri,la gara,la bazele private acoperite unde se invart fotbalisi amatori,privati,Liga Desavoya,de ce nu si la Baza Ionut Popa sau Gemi Sport?
    Pentru asta nu trebuie mai mult de zece persoane,care sa stie sa informeze foarte bine eventualii semnatari ale formularelor!Ca sa inteleaga ca nu dau din camara proprie si nu isi taie din propria halca de clisa.
    Este la mare moda sa te traga de maneca diverse persoane pe strada,sau prin incintele mai sus mentionate,cu diverse oferte si flyere.Ba chiar si telefonic ne agreseaza.Pai si atunci ce lipseste in organigrama UTA-ei?Raspund tot eu:un promoter de marketing si publicitate!Daca s-ar dori,nu ar fi mare filozofie!
    Se poate „cutia milei” doar pt alcoholo-coregrafii si strict pt confruntarile UTA-POLI?Acolo se doneaza ca si la beserica,cine vrea si cine cat poate.Dar contributia de 2% nu afecteaza absolut deloc bugetul net,in mana!Unii dau la salvare,ISU,Cultura,alte sporturi….
    HAI SUPORTERILOR!Noi dam pentru UTA!Puneti mana pe pixuri!Picatura cu picatura s-au format oceanele!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button