UTA Arad

Markovic – bun de joc pentru Afumați! Nu se pune problema amânării meciului de duminică, de la Șiria





Cu o singură excepție, fotbalul se oprește în județul Arad la finalul acestei săptămâni. Excepția o reprezintă chiar echipa emblemă a orașului, care, conform regulamentului, nu mai are cum să ceară amânarea partidei de duminică, cu CS Afumați. Cu atât mai mult cu cât nici oaspeții nu ar fi de acord cu acest lucru, iar de mâine vremea ar trebui să se îndrepte. Mai departe, cum va arăta gazonul de la Șiria peste două zile, la o temperatură de 9-10 grade Celsius, nimeni nu poate știi, însă meciul rămâne se va disputa conform programării inițiale. Adică, duminică la ora 12, pe arena „Otto Greffner”, în direct și pe Telekom Sport.

Altfel, există și o veste bună pentru „roș-albi”. Într-un final, cartea verde a lui Stevan Markovic a sosit pe adresa Federației Române de Fotbal, iar Ionuț Popa are o variantă în plus pentru centrul defensivei contra Afumațiului. Semne de întrebare mai sunt în dreptul căpitanului Curtuiuș, care a revenit la antrenamente după săptămâna de pauză și tratamente ca urmare a problemei musculare întâmpinate înainte de meciul de la Balotești, dar în condițiile unui teren greu duminică s-ar putea să nu fie utilizat. Sau cel puțin nu ca titular.

Mai trebuie spus și că întrecerile rezervate juniorilor au fost amânate pe motiv de vreme rea. UTA Under 19 și UTA Under 17, care, altfel, s-au înfruntat ieri într-un test de 40 de minute, decis de golul lui R. Petcuț pentru juniorii mari, au parte de weekend liber. Disputa a fost urmărită de pe margine și de Ionuț Popa, care încearcă să găsească cele mai utile completări pentru prima echipă, mai ales că aceasta va avea de onorat două deplasări consecutive în cinci zile, miercuri la Mioveni și duminică, la Călărași.

 









10 comentarii

  1. Arată că un pilon de baza ! Că el,,in diferite compartimente ar mai trebui vreo 3,,4. Pe lângă ei vor crește mai repede și tinerii. Echipa resimte acel jucător care sa fie antrenorul din teren . Vorbim de jucători cu experiență și tehnicitate peste div. B. Să sperăm că vor mai veni . Victorie cu Afumați !! Hai UTA !!

    0
    0
  2. Asa ne-am dori cu totii!O victorie cu Afumati,dar eu spun sa fim putin mai temperati!
    Din pacate nu avem nici un motiv(argument),ca in cazul unui rezultat nefavorabil sa spunem ca a fost un accident nefericit!
    Mai bine sa ne bucuram pt o victorie,decat sa speram doar la una!Eu zic ca ar fi mai mare satisfactia unei alte autodepasiri in momentul de fata.
    Lotul este asa cum il stim,subtirel,terenul chiar daca bietii pompieri il vor curata din nou,va fi foarte greu.Poate ca doar vantul caracteristic parapantistilor de la Siria il va mai zvanta cumva.
    Ca va fi prezenta galeria SCU,sau nu va fi,este acum mai putin important din pacate pentru echipa.Daca ei asa considera,asa sa faca!Nu cred ca existau prea multe variante in cazul nostru!
    Si eu il urasc din toti ficatii pe Moustache,dar trebuie sa incurajam echipa!Asta trebuie inteles foarte bine!Sa-l inure in pauza,sau dupa meci,cat ii tin plamanii,dar pana atunci…..,daca suntem suporteri adevarati as putea spune doar simplu:
    HAI UTA!!!

    0
    0
    1. Înainte de meci, în pauza și la final, scu sa-l pupe ( undeva ) pe Popa ! Se vede mâna lui încă din primul meci . Hai UTA !

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button