Fotbal judetean

S-a amânat și etapa în Liga 4-a Arad! Se schimbă și datele pentru barajul de promovare în Liga 3-a?



Noaptea a fost un sfetnic…necesar pentru Asociația Județeană de Fotbal Arad și afiliații săi ce activează la nivelul Ligii a 4-a. Cum de aseară ninge în continuu, s-a decis și amânarea etapei cu numărul 18 a Ligii a IV-a Arad pentru weekendul ce vine. Așadar, partidele Ineu – Pecica, Chișineu-Criș – Săvârșin, Curtici – Șimand, Zăbrani – Păuliș, Socodor – Nădlac, Sântana – UTA II și Felnac – Glogovăț se vor disputa sâmbătă 31 martie, urmând ca – probabil – returul întrecerii să fie prelungit cu o săptămână.

„Cu vremea nu te poți pune, majoritatea Asociațiilor Județene de Fotbal din țară au amânat etapele din weekend. Rămâne de văzut dacă va exista o a treia intermediară în această primăvară sau pur și simplu conducerea Federației Române de Fotbal va fi de acord să prelungească cu o săptămână termenul la care AJF-urile sunt obligate să îi trimită numele campioanei. Din câte știu eu, va exista o propunere oficială în acest sens, pe care o va face domnul Octavian Goga, președintele AJF Brașov și vicepreședinte al Federației. Dacă cererea dânsului va fi aprobată în Comitetul Executiv, sunt șanse să se modifice și datele barajelor de promovare în Liga 3-a, iar acestea să devină 23 și 30 iunie, pentru tur și retur”, ne-a mărturisit Adrian Lucaci, președintele AJF Arad.

Așadar, singurul meci ce se va disputa în weekend în județul Arad este cel de Liga 2-a, dintre UTA și CS Afumați, duminică, de la ora 12 la Șiria.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button