Gloria LT Cermei

Cermeiul întâlnește – în sfârșit – Giarmata: „Un meci pentru care ne-am pregătit toată iarna, dar care acum se joacă în alte condiții”





După un nou weekend liber, caravana Ligii a 3-a își dă restartul cu prima intermediară a primăverii. Combatantele dispută de abia acum runda inaugurală a returului, adică partidele pe care le-au avut în vizor toată iarna. „E bine că mai ajungem să jucăm și pe puncte, ne-am săturat de atâtea amânări și antrenamente pe terenuri mai mici sau necorespunzătoare. Din punctul meu de vedere, s-ar fi putut juca pe unele terenuri la finalul săptămânii trecute. De exemplu, meciul nostru de la Ghiroda, de sâmbătă, cred că se putea disputa fără probleme și chiar am fi dorit să jucăm. Acum, vom avea parte un program foarte încărcat, mai ales că noi va trebui să rejucăm, probabil, și meciul de la Sebiș, din tur. Chiar suntem curioși când programează Federația această partidă, nu vedem cum ar putea-o face mai repede de ultima etapă. Așa că ne gândim foarte serios să ne prezentăm cu juniorii”, spune Radu Anca, antrenorul grupării din Țara Sămădăilor.

Revenind la meciul de mâine, Cermeiul e chemată să șteargă cu buretele peste eșecul intern cu CSU Craiova în fața unei formații ce a ținut piept Sebișului în urmă cu zece zile. „Ne-am pregătit de meciul cu Giarmata toată iarna, dar acum îl jucăm în alte condiții. Îl avem pe Sulea suspendat, pe Cotoc bolnav, iar datele problemei sunt diferite față de începutul lunii, când ar fi trebuit să jucăm cu echipa din Timiș. Venim după un duș rece cu Craiova, iar o echipă ca Giarmata, care a făcut și un cantonament bun în această iarnă și are jucători buni la acest nivel, va știi să ne taxeze dacă mai comitem greșeli de genul celora din partida cu CSU. Trebuie să strângem rândurile pentru acest meci, să-l jucăm la capacitate maximă, altfel riscăm să nu câștigăm nici de această dată”, atrage atenția „principalul” teamului „alb-roșu”, care ar putea trimite în teren următorul prim „unsprezece”: Mitrea – Rogojan, Gligor, Nistor, Suslak – Ianc – Copil, Varga, Mihuța, L. Bodri – D. Bulza.

Așadar, mâine de la ora 15, Giarmata ajunge pentru a doua etapă consecutivă în județul nostru după un 2-2 la Sebiș. Același scor s-a înregistrat și în tur între formațiile ce încrucișează săbiile în intermediara din seria a IV-a a Ligii a 3-a.









5 comentarii

  1. Eu am MAI spus in nenumarate randuri ca meciul de la SEBIS se va rejuca ,insa sunt multi carcotasi care mi-au ras in nas ca sunt cu cei de la SEBIS !IINSA S-A fact dreptate,, ,fotbalul se joaca pe teren ,oricat de ironic este acest mare antrenor zis cu nume de femeie ! Cred ca si presedintele sughita, deoarece a fost cel mai vehement in speta de fata! Si totusi LUMEA SE INVARTE SI PRIETENII STIU SI DE CE?! P.S acum sa va adresati la CURTEA CONSTITUTIONALA!

    0
    0
      1. bai DENIS TU ESTI chiar pericol public,nu ai nici o treaba cu fotbalul, ,mai nou vezi fantome,poate inhalat ceva,este la moda!? LASA CA O SA CASTIGE CERMEUIL LA IARBA VERDE CA VA PLACE!BAFTA MAINE CU GEARMATA ,SA NU FIE CA SI CU CRAIOVA!,LA ANUL PROVOVATI IN ONOARE!

        0
        0
        1. Nu ai fost cuminte, ai aruncat pastiluta si ai gasit coltul cu wireless. Dimineata ai sa primesti cadou camasa care se incheie la spate! :)))

          0
          0
  2. Costea tu esti atat de prost ca scrii aceleasi lucruri cu alt nickname “prietenii stiu de ce” si folosesti aceasi punctuatie la nesfarsit “?!” Si vrei ca noi sa te credem ca sunt mai multi ca tine ce gandesc si scriu asa? Esti frustrat rau omule, ai un fix cu cermei si Jila. Om bolnav ce esti!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button