Șoimii Lipova

Ex.-ul Poiană își avertizează colegii de la Lipova înainte de vizita la Lugoj: „O echipă bine pregătită tactic și periculoasă de la mijloc în sus”





Un singur meci a mai rămas de disputat din runda cu numărul 16 a Ligii a III-a (seria a 4-a), cel în care e implicată principala contracandidată la promovare a Șirineasăi. De altfel, CSM Lugoj joacă fiecare partida ca pe o finală, atâta timp cât orice pas greșit înseamnă o gură mare de oxigen pentru formația din Valea Jiului. Și astăzi, aceasta a câștigat fără drept de apel la Sibiu, cu Hermannstadt II, așa că bănățenii sunt obligați să o bată pe Lipova mâine, începând cu ora 15.

Ca și fost component al echipei lugojane și elev al lui Cosmin Petruescu, Cristi Poiană își avertizează actualii colegi de la Lipova. „Chiar și privind lucrurile din exterior, este clar că ei pleacă favoriți. Sunt pe locul 2, și-au propus să încerce detronarea liderului și nu-și permit pași greșiți. Apoi, dacă vorbesc ca și un fost component al acestei echipe, lucrurile sunt și mai complexe. Cunosc stilul de pregătire al profesorului Petruescu și știu cât preț pune pe partea tactică. Așadar, vom da peste o formație foarte bine pregătită din acest punct de vedere și foarte periculoasă în special de la mijloc în sus. Au jucători care pot face oricând diferența și mă refer la Velici, Bozian sau Szekely, dacă acesta va fi folosit mâine. Dar, până la urmă e fotbal, se joacă 11 contra 11 și avem atuurile noastre pentru un rezultat bun. Suntem și noi foarte motivați, fiindcă nu am câștigat niciun meci în acest an și vom încerca să-i surprindem cu armele noastre”, spune polivalentul mijlocaș al „șoimilor”, care a îmbrăcat tricoul teamului bănățean în stagiunea 2015-2016.

Din diverse motive, lipovanii nu pot conta pe Pașcu, Lupșe și Deta, astfel că primul „unsprezece” ar putea fi: Iliescu – Iova, Calvin, Dulap, Filimon – D. Rusu, Dobrean, C. Poiană, S. Popa – Trabalka, Vasinc. La gazdele de mâine, Olariu este suspendat, iar Alexandru Dan – accidentat.

Arbitri: Adrian Pal (Odorheiu Secuiesc) – Daniel Popa (Aiud), Claudiu Doarvoaș (Mintia – Hunedoara). Observatori FRF: Luis Moisescu (Drobeta Turnu Severin), Florin Oglindoiu (Mehedinți).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button