National Sebis

Deblocări simultane la Sebiș, Enciu – la primul gol al anului: „Am fost mai buni, mai pragmatici, avem o dorință mare de revanșă cu Craiova II”





Național Sebiș a bifat primul succes oficial al returului contra celor de la CNS Deva, într-un meci ce ar fi trebuit să se joace în prima rundă. „Alb-albaștrii” și-au făcut meciul ușor în urma golului din minutul 8 al lui Marco Enciu, aflat – la rândul său – la prima reușită oficială din 2018. „Într-adevăr, nu mai marcasem de patru etape și mă apăsa puțin acest lucru, căci asta e treaba mea de atacant. Am mai avut alte două bune ocazii, se putea și mai bine, dar – până la urmă – contează că am câștigat detașat. După părerea mea, Deva a fost adversarul ce a avut cea mai bună posesie pe terenul nostru în acest campionat. Dar, noi am fost mai pragmatici și am marcat. Terenul a fost și el greu, iar valorile se egalizează în astfel de condiții. Eu zic că am fost mai buni și lumea a fost mulțumită de joc și rezultat. Ne-am făcut fiecare datoria, am simțit de la începutul partidei că suntem mai puternici și vom câștiga”, a spus experimentatul „vârf” al trupei de pe Crișul Alb, care a ținut să-i dedice reușita prietenului său Max.

În toamnă, sebișenii pierdeau primul meci în campionat contra „satelitului” celor de la CSU Craiova și o făceau într-o manieră clară (1-4). Peste două zile, au șansa revanșei pe teren propriu, în cadrul etapei cu numărul 20. „Ne vom recupera până vineri, avem toate condițiile la club. Meciul din tur, de la Craiova, înfrângerea aceea dureroasă, a stârnit în mine și cred că și în colegi o dorință mare de revanșă. A fost atunci un moment ce ne-a îndepărtat de obiectiv și am dus-o rău o perioadă. Vreau să ne luăm revanșa, experiența și forța noastră ar trebui să-și spună cuvântul împotriva unei echipe tinere, dar valoroase”, mai spune atacantul timișorean.

În cazul unui succes cu oltenii lui Papură, sebișenii ar putea spera din nou la primele locuri, mai ales că au de recuperat și meciul cu Cermeiul, pierdut inițial la „masa verde”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button