Fotbal feminin

„Leoaicele” acced în sferturile Cupei României: AC Piroș Security – Lugas Oradea 8-2





Ineul a fost răzbunată de colegele de la Piroș Security în Cupa României. Echipa lui Gigi Cameniță a surclasat cu 8-2 (4-1) „călăul” zărăndancelor în turul precedent și adulmecă sferturile de finală ale competiției KO. Balaș și Vanu au reușit câte o „dublă”, lista marcatoarelor pentru arădence fiind completată de Chiș, Liheț, Olariu și Bajko.

Din motive obiective, gazdele au riscat prezentându-se la partida de pe „Șega” în exact 11 jucătoare. „Am avut ceva probleme de lot, dar fetele care au intrat pe teren și-au făcut excelent treaba din primul până în ultimul minut. Încercăm să avansăm cât de mult putem în Cupă, vrem să aducem o echipă de prima ligă la Arad și, de ce nu, să încercăm să trecem și de ea. Până una alta, ne bucurăm de această calificare și antrenamentul util, în fața unei formații bunicele, pentru prima etapă a returului, cea de duminică, de la Ineu. Succesul de azi i-l dedicăm președintelui Pavel Piroș, care trece prin momente grele din punct de vedere al sănătății”, spune Cameniță, care le-a debutat pe portarul Ștefan (ex. CFR Timișoara) și fundașul Bechet (ex. Reghin).

Ștefan – Bodnar, Bechet, Bajko, Dobrea – Olariu, Liheț, Chiș, Vanu – A. Bălaș, Adam a fost formula de echipă a „leoaicelor” în partida din optimile Cupei contra celor de la Lugas Oradea.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button