UTA Arad

UTA l-a pierdut pe Manea pentru meciul de la Călărași, R. Iuga – pregătit să revină în primul „unsprezece”





Echipa fanion a Aradului și-a atins scopul în deplasarea de la Mioveni, dar cu sacrificiul pierderii lui Alexandru Manea pentru meciul de duminică, de la Călărași. Puternicul fundaș care s-a achitat bine de sarcini și în banda dreaptă, acolo unde a fost mutat după titularizarea muntenegreanului Markovic, a văzut cel de-al șaptelea cartonaș galben al sezonului cu 5 minute înainte de final. „Îmi pare rău, căci se putea evita faza. Tănase a făcut un dribling inutil și a pierdut balonul și l-a expus pe Manea, dar acestea sunt situații inerente în jocul tinerilor. Trebuie să învețe din ele și să nu le mai comită pe viitor. Asta e, vom improviza din nou și cu Călărașiul, cu speranța să nu se simtă prea mult absența lui Manea”, a spus Ionuț Popa după meciul de aseară.

Cel mai probabil, contra echipei lui Alexa, pe banda dreaptă a defensivei arădene va reapărea Rafael Iuga, titular cu Balotești și Afumați. Dar, stafful tehnic al „roș-albilor” mai poate juca și „cartea” Dennis Lazăr, obișnuit și el cu postul de fundaș dreapta.

Utiștii au făcut deja un prim antrenament după disputa de aseară cu Mioveniul la baza sportivă a lui FC Argeș,  acolo unde au avut parte și de o ședință de recuperare după efort. De altfel, arădenii se vor întoarce și deseară la Pitești pentru o scurtă relaxare în Mall.

Mâine, după o altă ședință de pregătire, echipa arădeană va pleca la Călărași, unde, duminică, de la ora 13,30, va da piept cu formația din fotoliul de lider al ligii secunde.

7 comentarii

  1. Partidă foarte grea, dacă scoatem un egal acolo va fi o minune.
    Meciul va fi transmis de Digisport1. :))

    0
    0
  2. Tocmai când intrase în forma Manea ! Că voinicul din poveste lupta. cat doi și are grije și de al treilea .! Cu Iuga ar fi bine sa fie ajutat de STHAL .Nu e obligator sa ataci mereu. Mai bine dublare pe post Călărașul e peste Mioveni Nu facem noi echipa dar parca se cere alta abordare..In ultima parte la Mioveni rămâneau 2,,3in apărare și aici trebuie dublat efortul. Popa s-a gândit cred cum poate fi cel puțin stânjenit Valentin Alexandru .Rezultatul nu e neapărat stresant și jocul fara presiune ar putea fi premiat Așteptăm cu încredere o alta evoluție bună a echipei. Hai. UTA !!

    0
    0
  3. Pacat de lipsa lui Manea!Trebuie sa aiba grija!Acum sta la 3 cartonase,de data viitoare va sta la doua,apoi la fiecare galben luat!Parca nu asa suna regulamentul?
    Calarasiul,chiar daca in ultimele etape a castigat,nu a facut-o chiar convingator,ca lider Liga a 2-a!
    Daca doar 1% avem sanse,atunci sa profitam de ele din plin!(daca este posibil).
    UTA este in trend ascendent,sunt convins ca acum are si un moral mai bun,deci daca nu intra cu frica,o mica speranta ar fi totusi!Duminica,la Calarasi,buturuga mica suntem noi!
    Nu este si nu va fi un capat de tara daca nu se aduce nici un punct.Sa nu dramatizam in situatia actuala.
    FOARTE IMPORTANT!Sa nu apara accidentari sau cartonase fara rost la meciul cu dunarenii.
    Urmeaza 3:0 cu Olimpia(pareri de rau pt ei),cu o pauza care sper sa le fie de folos alor nostri.
    Succes maxim!HAI UTA!

    0
    0
  4. Nu face nimic, tot raul spre bine, va intra meciul urmator acasa cu Snagovul lui Rachita , un meci mult mai important pt. UTA. !!!

    0
    0
  5. Dar cei 100 de euro, promisi de Becali, oare cand vor sosi la UTA.,bani in care este mare nevoie de ei la club !!! Domnule Gradinaru,contactatil domne pe latifundiar sa va dea banii ,care sunt in contract, daca MAN, va juca in nationala Romaniei, vi se ofera acesti bani, asa cum a-ti declarat la emisiunea , Glasul tribunei pe TV. ARAD !?

    0
    0
  6. meci bun sigur vom face, deoarece este vizibil, echipa a crescut etapa de etapa si nu vreau sa spun ale cui sunt meritele? nici intr-un caz ale antrenorului sugubat POPICA ,cel mai mare si mai vechi polist ,aic il i citez pe maria-sa dintr-o declaratie din fata oficialilior timisoreni!
    UTA nu are nimic de pierdut si as vrea sa-i plateasca si invincibilului alexa,polita, cu dedecatia de final de partida! Sper sa-i dedic lui si celora care fac misto de fotbalulu aradean ca suntem cu mult mai curati,sinceri ,uniti si mai cinstiti decat cei banateni! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button