National Sebis

Cojocaru: „Am jucat cu inima, nu s-au apropiat de poarta noastră” v.s. Papură: „La Sebiș cel mai mult a transpirat maseurul”





Sebișul încheie o săptămână perfectă în seria a IV-a a Ligii a 3-a. Echipa de pe Crișul Alb a pus la păstrare șase puncte după succesele fără gol primit în fața celor de la CNS Deva și CSU Craiova.

Indubitabil, dificultatea confruntării oltenii, ocupanți ai locului secund, a fost mult mai mare pentru Național decât cea cu devenii. „Puștii” lui Papură au alergat enorm și au controlat în general ostilitățile pe arena „Crișana”, dar gazdele au fost profitat la maxim de oportunițățile și s-au impus cu 2-0. „După un meci dificil cu Deva, azi am avut un meci și mai greu. Am știut că întâlnim o echipă foarte periculoasă, cu fotbaliști tineri și de mare viitor, dar jucătorii mei au jucat cu inima, au avut o determinare foarte bună. Am stat foarte bine în teren, nu ne permiteam să ieșim la atac contra unui adversar care are o viteză bună de joc. În plus, noi am avut un meci mai epuizant marți, cu Deva, decât au avut ei la Timișoara și era greu să ținem pasul cu ei din punct de vedere fizic. Practic, nu le-am dat nici o șansă să ajungă la poarta noastră, i-am ținut la distanță și am fost foarte pragmatici. Am marcat de două ori și am închis din nou poarta, iar asta e tot ceea ce contează”, menționat Călin Cojocaru, managerul sebișenilor.

De partea cealaltă, Corneliu Papură și-a acuzat adversarul că a mimat jocul și au refuzat jocul. „În tur, sebișenii mi-au lăsat o impresie foarte bună, dar, astăzi, a fost o rușine de fotbal, s-au rezumat la a se apăra pe 16 metri. Arbitrul a fost foarte permisiv și a ieșit ce a ieșit. Eu cred că au fost neputincioși, nu au făcut față fizic la o echipă de copii. Terenul a fost și el greu, iar ei stat mai mult pe jos. Cred că partida trebuia prelungită cu 30 de minute la cât s-a tras de timp. De la ei cel mai mult a transpirat maseurul”, a fost comentariul acid al antrenorului celor de la Craiova II.

Serie infernală pentru sebișeni, derby-ul cu Cermeiul se joacă pe 11 aprilie!

Pe lângă cele două intermediare programate după amânarea rundelor cu numărul 16 și 19 din cauza vremii nefavorabile, Sebișul a aflat că va disputa și restanța cu Lunca Teuz Cermei la mijlocul săptămânii, după Paști. „Pentru noi seria de meciuri din trei în trei zile continuă. După ce marți ne deplasăm la Pîncota, pentru meciul cu Lipova, iar vineri mergem la Ghiroda, urmează, miercuri, 11 aprile, partida reprogramată cu Cermeiul, iar sâmbătă o găzduim pe Reșița. Sunt toate meciuri extrem de importante pentru noi, avem un lot suficient de mare pentru a face față fizic și mental la acest tur de forță. Și, până la urmă, fotbalul e pentru spectatori, lor le place să vadă cât mai multe meciuri, iar noi ne facem datoria și intrăm pe teren pentru ei”, a adăugat Cojocaru.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button