Gloria LT CermeiLiga a 3-aȘoimii Lipova

Livetext, ora 15.00: Gloria LT Cermei – CSM Școlar Reșița 1-4 și Internațional Bălești – Șoimii Lipova 0-1, finale





Ambele întâlniri încep la ora 15.00, iar sportarad.ro vă va ține la curent cu desfășurarea evenimentelor în format live-text.

Gloria Lunca Teuz – CSM Școlar Reșița   1-4

Formații:

Cermei: Mitrea – Cotoc, Gligor, Nistor, Suslak – Copil, Ianc, Varga, Săbău – L. Bodri, Sulea.

Reșița: Zimmermann – Szijj, Bactăr, Puțanu, Copaci – Breșneni, Vaștag – Costin, Staicu, Negoescu – D. Ene

Arbitri: Alexandru Suvar (Sibiu) – Ștefan Lar (Baia Mare), Cristian Mureșan (Cavnic-Maramureș). Observatori FRF: Ioan Pirtea și Ion Zare (ambii din Oradea)

Min. 1: A început meciul de la Cermei, cu gazdel în alb și oaspeții în roșu

Min. 10: Costin a pătruns pe dreapta, a intrat în careu, a trimis o centrare șutată pe care Mitrea a respins-o

Min. 20: Deși au vântul puternic de partea lor, cermeianii nu reușesc să se apropie de poarta lui Zimmermann. E un joc pe contre la Cermei

Min. 27: Costin a centrat de pe dreapta, Negoescu a reluat din 8 metri, de la colțul lung, pe lângă poartă

Min. 29: Sulea a intrat în careu pe stânga, a tras bine, dar Zimmermann a bozat balonul

Min. 33: Copil îi așează balonul lui Ianc la 25 de metri, iar acesta trage peste poartă

Min. 37: Copil a tras pe jos de la 25 de metri, a prins Zimmerman

Min. 40: Szijj a centrat de pe dreapta, Negoescu a întors la 11 metri, de unde Ene a trimis peste poartă

Min. 42: L. Bodri e avertizat

Min. 44: Vaștag execută puțin peste vinclu o lovitură liberă de la 17 de metri

Min. 45+1: E pauză la Cermei. Podină e avertizat pentru proteste

Min. 46: A început repriza a doua, fără schimbări în cele două echipe

Min. 47 : Suslak e avertizat

Min. 52: Cermeiul a început mai bine repriza și, după două cornere, a venit și șutul bun al lui Suslak, de la18 metri, puțin pe lângă poartă

Min. 55: GOL Reșița! Staicu a scăpat pe dreapta în careu, a tras în Mitrea, mingea i-a revenit și a trimis la colțul scurt

Min. 57: T. Bodri a intrat în locul lui Sabău la Cermei

Min. 58: GOL Reșița! Negoescu centrează de pe stânga, Ene deviază de la colțul scurt pe colțul lung, unde apare Staicu pentru 0-2

Min. 60: Bulza a intrat în locul lui N. Varga

Min. 62: GOL Reșița! Breșneni l-a deschis pe Ene în stânga, acesta a pătruns până la 8 metri și l-a executat la colțul lung

Min. 71: GOL Cermei! Bulza urmărește o minge în careu și cu un ultim efort trimite un șut lobat peste Zimmermann

Min. 72: Schimbări în cele două echipe. La gazde intră Brândușe în locul lui Copil, iar la oaspeți Jula, în locul lui Staicu

Min. 75: Zimmerman respinge din vinclu șutul lui Suslak din afara careului

Min. 83: Costin finalizează din 10 metri, respinge Mitrea

Min. 85: L. Bodri a tras de la 16 metri, Zimmermann a reținut

Min. 86: GOL Reșița! Costin a tras cu sete în vinclu din interiorul carelui, din stânga

Min. 89:  Schimbări la Reșița. Au intra Hrudei și Marius Musteață în locurile lui Ene și Breșneni

Min. 90+2: Fluier final la Cermei, acolo unde Lunca Teuz pierde pentru al treilea meci consecutiv

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Internațional Bălești – Șoimii Lipova   0-1

Formații:

Bălești: Oprița – Frățilescu, Bălașa, Iovan, Almic – Sitoianu, Miroiu, Semen, Amariei – E. Popescu, Negrea

Lipova: Iliescu – Iova, Calvin, Dulap, Filimon – Cr. Poiană, Dobrean, Jichici, D. Rusu – Vasinc, Trabalka ar putea fi primul „unsprezece” al Lipovei mâine.

Arbitri: Dan Buzărnescu – Romeo Popa, Daniela Constantinescu (toți din Craiova). Observatori FRF: Eduard Dumitrescu (Pitești), Adrian Copăcean (Caraș Severin)

Min. 1: A început meciul de la Bălești, cu gazdele în roșu și oaspeții în albastru. Sunt aproximativ 150 de oameni la meci

Min. 3: Filimon a executat o lovitură liberă de la 28 de metri, exact în bațele lui Oprița

Min. 20: Au trecut 20 de minute cu un joc pe contre și destul de dur din partea gazdelor. Starea execrabilă a terenului (pe care o vedeți și în poza de mai sus) influențează clar calitatea meciului

Min. 28: Miroiu a tras de la distanță, a reținut Iliescu

Min. 31: Semen a executat o lovitură liberă de la 17 metri ușor lateral dreapta, migea a trecut periculos prin fața porții fără ca nimeni să intervină. Dulap a fost averizat la această fază.

Min. 36: Gazdele joacă în zece după ce Bălașa a văzut roșu direct pentru un cot aplicat în gura lui Vasinc 

Min. 44: Poiană execută o lovitură liberă de pe dreapta, Jichici reia cu capul din poziție bună pe lângă poartă

Min. 45: E pauză la scorul de 0-0 la Bălești

Min. 46: S-a reluat meciul la Bălești, unde gazdele își fac dreptate pri metode demne de Vestul Sălbatic, sărind pur și simplu la gâtul adversarilor

Min. 57:  GOL Lipova! Filimon a tras imparabil de la 35 de metri, în vinclu și oaspeții conduc 1-0

Min. 65: Penalty refuzat lui Trabalka, care este și avertizat pentru simulare

Min. 71: Budică a intrat în locul lui Semen

Min. 77: Duță a intrat în locul lui Rusu

Min. 82: Poiană finalizează în portar și trece pe lângă golul de 0-2

Min. 86: Nou intratul Duță a avut și el o ocazie importantă, dar îl remarcă pe Oprița

Min. 88: A intrat Deta în locul lui Vasinc

Min. 90+3: Fluier final, Lipova câștigă cel de-al doilea joc consecutiv în deplasare









16 comentarii

  1. ACUM CRED CA S-A REZOLVAT, POATE SE TERMINA CUM AM PREZIS POATA-N CASA 1-3! ORICUM LAMENTABIL dupa 2.4,3.-7 acum pana in acest moment 0-3!? Ce este de facut ?! Cu siguranta stie ANCA si presedintele jucator! Numai de bine,ma rog ca NAGY sa se delimiteze de ce se intampla pe acolo altfel va avea numai de pierdut ! Multa bafta in continuare si HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI! DENIS PERICOL PUBLIC sunt pe-aproape !HAI UTA,UTA,UTA!!!

    0
    0
  2. POATE CASTIGATI LA MASA VERDE ,REZOLVA PRESEDINTELE ,II PLACE MULT ASTA CU LUCRATURA PE LA SPATE! URMEAZA MECIUL CARE CREDEATI CA L-ATI CASTIGAT LA MASA VERDE SAU PRIMA DATA VENITI AICI IN BANAT LA GHIRODA SI O SA VA DEA CEL PUTIN 4-0,MAI ALES CA antrenoul de casa ,CODREA S-A INTORS ACASA! Poate la anul promovati ,daca mai existati!? haide UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI! DENIS SUNT la doi pasi de tine ,sunt in TRIBUNA ,VEZI ANUNTA GARDIENII si ti-am rezervat loc la Gataia camera cu dus SI CATUSE! PA!

    0
    0
  3. DACA RAMANE ASA 1-3 ,este chiar predictia mea CU POATA-N CASA, insa nu ma supar nici daca va fi 1-4 sau 3-3! chiar in place spectacolul si inca nu m-am intalnit aici pe maidan cu paradicarul DENIS,PERICOL PUBLIC! hai,UTA,ASTA NU O SA UIT NICIODATA ,DEORECE IMI PLACE MULT SA STARNESC INVIDII SI IRONII!!CIUDA ALORA !?

    0
    0
  4. DACA SE CONTINUA ASA SI lipova va trece peste CERMEI! Si nu cred ca asta ar fi o surpriza deoarece se stia ca pana la urma BUBA SE SPARSE SI CHIAR S-A SPART! pacat! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI! DENIS UNDE DRACU ESTI! ? ai plecat sa vinzi varza sa faci rost de bani ptr salarii!11/?

    0
    0
  5. s-a terminat si ce frumos Liverpool a invins pe CRYSTAL PALACE, ,ORICUM DECAT PE MAIDAN CU denis PANDIND LA GARD MAI BINE UN MECI DE PRIMA LIGA ENGLEZA!P.S.DENIS esti astept la GATAIA cu tot tacamul! Nu garatez ca o sa te rezolve insa o sa-ti prinda bine cura din BANAT! hai UTA!

    0
    0
    1. VEZI CA hagi ERA BUN PRIETEN CU Coras iar COSTEA asta, parca fratii COSTEA jucau pe la Becali intr-o vreme si nu-i frumos sa vorbesti urat de oameni pe care nu-i stii,,la GATAIA sunt destule locur,mocrea TOTUSI ESTE MAI APROAPE DE VOI,i,daca vrei si esti cuminte pot sa-ti rezerv si tie !>? Nu face pe desteptul ca te prinde gripa! HAI UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!GHIPA SI UCIDE!

      0
      0
  6. Costea, nu ma mai cauta, ca am plecat. Te pup, ne vedem la meciul viitor. Vii sau te prind cunostintele tale de la Gataia si iar te priponesc? :)))))))

    0
    0
    1. DUTE SI VINDE VARZA SI PARADAICI PRIN PIETE CA S-A GOLIT SACUL! La urmatorul meci sunt prezent la GHIRODA ,SA ADUCI VREO TREI SACI CA O SA PRIMITI DESTULE! p.S.REZERVAREA AM FACUT-O PE NET ,,ESTI DEJA IN BAZA DE DATA LA SPITALUL DE DESTEPTI DIN GATAIA jud.TIMIS!

      0
      0
      1. Esti incoerent, xanaxul isi face efectul. Daca e gol sacul, ce sa mai vand? Pastilele tale? Aia da, as face bani seriosi! Pa costea!

        0
        0
  7. Costea nene problema ta cea mai mare e presedintele Jila? poti sa il dai la o parte si platesti tuj salariile la baieti si antrenori. ce zici?si duci tu pe cine vrei la echipa si nu mai te rogi sa piarda cermei?? apropo poti duce si tu antrenor pe cine vrei.ce zici?sau poti chiar tu sa antrenezi echipa sau sa joci.zi nene coras te bagi?

    0
    0
    1. mie sincer imi plac provocarile insa nu ma pricep la toate cele! Profesia mea nu are nimic comun cu fotbalul,acest joc il iubesc mult, este un hoby ptr.mine ,o relaxare daca vrei,iar CU jila chiar nu am nimic,,am jucat fotbal pe maidane impreuna prin tinerete! Deci multa bafta sa gasiti investitor poten financiar si bun cunoscator al fenomenului! HAIDE UTA,CAMPIOANA PROVINCIEI!

      0
      0
      1. Nu te pricepi la fotbal, nici nu ai cum daca nu vezi meciurile pe viu. Parerile tale sunt foarte proaste, se bazeaza pe aiureli, citesti ce se scrie dar nu simti mirosul ierbii cosite si asta te face sa aberezi si sa debitezi asa la plezneala fel de fel de tampenii in speranta ca il enervezi pe Bulza, om care de 25 de ani investeste in fotbal, care a vazut si vede saptamanal meciuri de fotbal pe viu, nu la televizor ca tine. Daca te luam repede, cred ca nu stii sa spui cati jucatori stau pe banca, cate schimbari se fac la diverse ligi si care sunt dimensiunile terenului. Probabil la colegii de la lucru le spui ca esti mare polist iar pe noi ne stresezi ca tii cu UTA locuind de ani de zile la Cimisoara. Cand ai vazut ultimul meci al UTA-ei, pe viu? Probabil ai fost la vreun Poli cu UTA și cam atât, așa-i?

        0
        0
  8. LA 1-4 AM PIERDUT PARIUL SI STIU CINE ESTE DE VINA? ! DAR O SA MA REVANSEZ LA MECHIL DE LA GHIRODA, DIN SAPTAMANA MARE! EU am prezis un 1-3 sau 4-6 ! la meciul cu RESITA ! PENTRU PARTIDA DE LA Ghiroda mai gandesc ,studiez adversarul si mai i-au ceva informatii prin zona, fotbal vest ,,opinia Timisoarei si dupa ma exprim ,,insa ma gandesc deja la infrangere la ZERO! PREA MULTE PORTI LA CASA STRICA! BAFTA SAMADAILOR!

    0
    0
    1. Sa conjugam verbul „a lua” la prezent: eu IAU, tu IEI (pastile), el/ea IAU, noi LUAM, voi LUATI, ei/ele IAU. Substantive: meciul ( gen neutru, articulat), nu MECHIL, ca nu e pe limba noastra ( nu e cazul tau) stramoseasca. Vezi ca si la asta ma pricep? Scuze, ma duc la cules de paradaici, varza si altele, pt piata. Pa, „cimisoreanule” si in gandire si in purtare. Spor la spume (la gurita)!

      0
      0
  9. Eu nu inteleg cum un cetatean din acest judet indiferent de localitatea in care traieste poate avea atata ura fata de echipele din judetul nostru si nu e vorba doar de cei care comentează la acest articol se mai gasesc si altii, oricim sunteti jenanti sa va bucurati de rail altora.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button