Șoimii Lipova

Sabău: „Mă bucur că răsplătesc încrederea avută în mine, le mulțumesc și elevilor mei care-și dau silința să respecte ceea ce pregătim”





De la reluarea campionatului Ligii a 3-a, Șoimii Lipova a pus la păstrare 8 puncte, cu care au depășit echipe ca Deva și Ghiroda și sunt la o singură lungime de undă d elocul 7, ocupat de co-județeana Lunca Teuz Cermei.

Ultima ispravă a „alb-albaștrilor” s-a înfăptuit la Bălești, pe un teren execrabil și în fața unei echipe gorjene foarte arțăgoase, chiar violente în unele situații. Golul de kinogramă a lui Vlad Filimon au trimis punctele la Lipova, dar au și întreținut atmosfera excelentă din lotul nou promovatei arădene. „Mă bucur că, încetul cu încetul, răsplătesc încrederea avută în mine de președintele clubului, Radu Pop și conducerea orașului Lipova, domnul primar Mircea Jichici, dar și domnul Petru Cociș, administratorul public. Când ne-a fost mai greu, dar strângeam din dinți și afirmam că suntem pe drumul cel bun, că trebuie să avem răbdare ca să vină și rezultatele, nu m-am înșelat. Am reușit două rezultate remarcabile în doar câteva zile, ambele în deplasare, unul la o echipă foarte bună, CSM Lugoj și altul la o echipă extrem de incomodă pe teren propriu, Internațional Bălești. Drumul acesta este cel mai important lucru pentru CS Șoimii Lipova, continuitatea și munca susținută ne vor aduce în viitor satisfacții tot mai mari. Aș vrea să le mulțumesc și elevilor mei care au încredere în mine și în ceea ce îi învăț eu, jucători care își dau silința ca să respecte la meciuri ceea ce pregătim, ceea ce gândesc și antrenez eu și aplic împreună cu ei”, a precizat Flavius Sabău.

Totodată, antrenorul principal al divizionarei terțe subliniază importanța revenirii echipei  acasă, la Lipova. „Abia așteptăm cu toții ziua în care vom juca din nou la Lipova, în fața suporterilor noștri care suferă că nu pot fi tot timpul alături de noi, suporteri care în mod sigur ne vor ajuta foarte mult la meciurile de acasă. Vor fi al 12-lea jucător de care au atâta nevoie toți tinerii jucători ce poartă culorile „alb-albastre” , a mai punctat fostul fundaș.









4 comentarii

  1. Felicitari, Flavius! Esti un profesionist desavarsit! Continua si vei avea doar satisfactii. Iar celor care nu au loc de tine, da-le ignore. Ai ridicat mult echipa asta, cu rabdare si profesionalism. Keep walking!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button