UTA Arad

Mini-galeria utistă a ajuns la Călărași după o oră de joc, Popa nu a scăpat de injurii





„Bătrâna Doamnă” a avut parte de susținerea a 18 suporteri în lunga deplasare de la Călărași, însă majoritatea dintre ei (15) au ajuns la stadionul „Dunărea” prin minutul 60. Motivul? Problemele tehnice ale microbusului cu care s-a plecat la drum azi noapte din Arad. Celor 8 care au venit cu microbusul de la Arad li s-au alăturat și 7 bucureșteni, membri ai Peluzei Sud de la Steaua. Cert este că printre încurajările pentru Curtuiuș et. comp., „ultrașii” au dat și de această dată glas și nemulțumirilor lor la adresa directorului tehnic al UTA-ei, pe care-l doresc în continuare plecat de la echipă.

Ceilalți trei fani, sosiți din zonă la meci, între care și Nicu din Câmpina, singurul susținător al „roș-albilor” la Mioveni, nu s-au raliat injuriilor suporterilor veniți de la Arad. La final, cu toții i-au aplaudat pe jucătorii Campioanei Provinciei pentru efortul depus pe terenul  liderului.

FOTO: AFC Dunarea Calarasi (Facebook)









21 comentarii

      1. La primii,cei patru in alb-rosu,traditional,cu fulare, steag faci referire,banuiesc@ Lucian!Aceia da suporteri!!!!Dar .Sa bati atata drum,ca sa-l injuri pe Popa????Caraghios!Dar nu ma mai mira nimic!
        Eu zic sa se prezinte la meciul cu Olimpia Satu Mare,la Siria!Vor avea toate tribunele la dispozitie!!!!Se pot desfasura in voie!Pot incerca si o miuta.Liber la program de divertisment!
        Ce naiba?Au fost pana la Calarasi si nu pot merge pana la Siria?
        Ai vazut ce usor este sa dai cu mucii in fasole?
        Din toata acea adunatura,cavaleri in negru,respect totusi pe cei care macar cateva minute,alocate din repertoriu,au scandat UTA!UTA!UTA!Poate vor aloca mai mult pe viitor!Poate!
        Posibil ca Ionut Popa le-a sabotat drumul,le-o fi bagat zahar in motorina!
        In rest,doar de bine!

        0
        0
  1. Terminați odată cu injuraturile la adresa lui popa, încurajați echipa in timpul meciului si mergeți după meci să-i reproșați trecutul, dar nu ne faceți de rușine cu vulgaritățile specifice fratilor voștri de la SUD..deja sunteți penibili, oricum nu v-ați auzit absolut deloc la tv..

    0
    0
  2. Huligani aia care injura nu sunti suporteri, si nu mai au ce cauta la meci, numa asta stiti sa injurati, rusine ??

    0
    0
      1. Eu am mers la cetate cu bicicleta de anii multi, cunosc cetatea cu ochii inchisi. Nu vorbi daca nu ma cunosti

        0
        0
          1. UTA este a aradului, nu a siriei. Si Ionut Popa a zis, ce cauta UTA la siria, UTA tra sa joace la arad

            0
            0
  3. Sunteti unici…unici in penibilitatea voastra!:)
    Unde in lume mai injura galeria antrenorul?…deja rade lumea de voi.

    0
    0
  4. Respect baietilor care fac sacrificii pentru UTA si o insotesc prin tara !!! In ceea ce priveste atitudinea anti Popa nici eu nu sunt de acord , dar e dreptul lor sa se manifeste , indubitabil e dreptul lor !!!Putem fi de acord sau nu ,dar sa o spunem CIVILIZAT (ca fost jucator de rugby , arbitrul n-i se adresa cu domnilor .) Insa alta e intrebarea ;are cineva hirtie de la D-zeu ca parera sa reprezinta „calea , adevarul si viata ,, , adica detine cineva Adevarul Absolut in virtutea caruia sa ii faca pe ceilalti care nu ii impartasesc parerile troaca de porci ??? Cei din galerie sunt baieti tineri care i-si sacrifica timpul si bani pentru UTA ,(onoare si respect !!!) , dupa cum cred ca si d-ul Popa nu doreste altceva decit binele UTE-I(succes si multumiri )!!! Adevarul e o conventie nu e unanimitate , toti avem dreptul la adevar si il personalizam prin exprimare !!!

    0
    0
  5. Pe langa faptul ca articolul este unul defaimator care instiga ambele tabere, este de o mediocritate iesita din comun. Atat titlul, cat si detaliile „picante” sau aprecierile de prost gust care nu-si au locul si rostul intr-un articol ce se doreste a fi pentru -toata lumea-! Parafrazand vorba unu-i tampit (fara mustață) – va intreb: cu cine sunteti pe mână ?? 🙁

    0
    0
  6. Respect pentru ca s-au deplasat pana la Calarasi si regret pentru insultele proferate. Concluzia? Sunt si sustinatori sinceri ai UTA-ei care au carente educationale..

    0
    0
  7. sobolanilor de tastatura nu mai vorbiti asa de baieti respect ca au facut deplasarea pana la calarasi daca aveti tupeu zicetile in fata ce aveti nu va tot ascundeti dupa tastatura !

    0
    0
  8. Ati vazut baieti ce se intampla,atunci cand loviti cu nuca putreda in perete?
    Comparati prima etapa al turului,la Targoviste,cand o tara intreaga v-a aplaudat impreuna cu restul de acasa si paralel cu restul comportamentului vostru?
    Nu eu si nu alti suporteri va condamna,ci doar voi pe voi va autoflagelati!Nu eu am facut deplasari,in care v-ati facut de ras,ca prieteni ai lui Bachus.A fost baiatul meu mai mare,sportiv de performanta, de nenumarate ori cu voi,inclusiv la baraje,Calarasi si Voluntari.Oare cine nu ar intelege euforia,spre casa dupa o victorie?Oricine!
    Dar pana acolo,mai aveti mult de munca,sa va reabilitati in fata aradenilor!
    Lasati pe Popa!Incurajati echipa si apoi injurati-l cat doriti,este dreptul vostru!
    Va atentionez insa,ca daca mergi pe strada si il injuri pe unul si are martori,este fapta penala!
    Ca sa mai radeti si sa va dau de gandit,imi plimbam anii trecuti cainele linistit si o baba s-a luat de mine…M-a jignit,m-a terfelit.Am facut-o si eu in toate felurile reactionand,am si injurat-o,la nervi..Apoi mi-am facut abonament la declaratii la politie,pt ca ea avea martorii ei si m-a reclamat!
    Deci,stimati SCU!Aveti avocat!Oare nu va atrage atentia?

    0
    0
  9. Si inca ceva….in prag de sarbatori…..!”Fa ce zice Popa,nu ce face”stim cu totii ce face!
    Cu Calarasi a facut exact ca si cu Clujul.Probabil ca suntem prea mici.

    0
    0
  10. Razboiul cu Popa este treaba lor si nu ii acuz, echipa noastra sa fie bine. Ce sa ii faci, acuma Popa plateste ceea ce a sadit , FURTUNA care nu se mai opreste, cine la pus sa jigneasca UTA. in meciurile cu Recas, acuma plateste !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button