UTA Arad

Todea: „Au fost unele momente în care nu am crezut că putem obține ceva și nici n-am obținut, atitudinea Clărașiului – deranjantă!”





Seria pozitivă a UTA-ei a luat sfârșit după patru partide, timp în care au fost puse la păstrare 6 puncte în clasamentul ligii secunde la fotbal. Prima înfrângere a lui Ionuț Popa în noul său mandat ca șef al staffului tehnic al echipei fanion a Aradului a venit la Călărași, împotriva liderului, la capătul unei partide în care norocul nu a mai fost de partea „roș-albilor”.

Petra a nimerit bara, iar Hlistei a ratat un penalty la scorul de 1-0, singurul aspect pozitiv fiind acela că utiștii au marcat mereu în 2018. Au făcut-o prin Curtuiuș, aflat la a 7-a reușită stagională. „După cum s-a desfășurat jocul, puteam obține un rezultat bun. Am avut mai multe ocazii, penalty ratat, bară, puteam reuși să venim acasă cel puțin cu un punct. Mai deranjante au fost atitudinea și felul gazdelor de a se comporta, în ultimele minute nu mai erau copii de mingi sau aruncau mingile în teren, ceva cu totul diferit față de ce am văzut la Chindia sau Hermannstadt, contracandidatele Călărașiului la promovare. Ne interesează mai puțin acest lucru, dar am rămas cu un gust amar”, a spus Cristian Todea pentru uta-arad.ro.

Antrenorul principal al „Bătrânei Doamne” consideră că una dintre cauzele înfrângerii a fost respectul prea mare prin prisma locului ocupat de călărășeni în clasament. „Din păcate, am avut puțin prea mult respect față de ei, având în vedere că sunt pe primul loc. Au fost unele momente în care n-am crezut că putem obține ceva și nici n-am obținut. Deși, repet, după ocazii, puteam…Asta este, acum ne gândim la următorul meci”, a mai spus Todea.

8 comentarii

  1. Nu înțeleg dc uta joaca numai pe partea stângă pe partea lui stahl nu se joaca de loc chiar todea nu vede sau popa ptr ca trebuie sa joci pe ambele părți și stahl e foarte talentat dar dacă nu primește mingea …..și am mai observat ca se joaca numai intre ei anumiți jucători nu se joaca în echipa am observat ăsta de multe etape încoace …..oare am observat doar eu ?aștept părerile voastre!

    0
    0
  2. Eu nu știu dacă are vlagă sau nu ce ce știu ca are talent și poate aia văd colegi și oare de ăsta nu.l joaca .stahl este peste tot ce are uta momentan…cred ca mai bn pentru el sa scape de uta cât mai repede????

    0
    0
    1. Cine sa il cumpere? Ca nu joacă nimic, de când o minte bolnavă l-a comparat cu Johann Cruiff…poate merge cel mult si ,,Cruiff ” ăsta după ,,hagi” de la cermei!

      0
      0
  3. Bai fratiilor voi nu puteti numa jigni jucatorii!!
    Nu a avut o prestatie buna si ce, toti fotbalistii au momente bune si rele!!
    In fine si pe bodea lati jignit dupa primul gol luat la mioveni si la 11 m lati pupat in cur!!!
    Daca nu sustineti jucatorii mai bine sa va abtineti de comentarii!!
    Sunt jucatorii nostri si jos cu palaria fata de ei!!
    Si pe Adrian Petre lati injurat si unde a ajuns ca voi nici in vizata nu ati fost!!!
    Josnic!!!
    Este un copil de 19 ani are tot viitorul in fata!!!
    Fabiano groso la 23 ani a inceput fotbalul prof si a ajuns campion mondial!! ( sau poate ma insel dar stiu ca era un jucator di Italia)
    Sustineti echipa si copii nostri Aradenii care sunt trup si suflet echipei!!!

    0
    0
  4. nu ati vazut meciul dupa golul lui Curtuius trageau de timp la orice contact si i copii de mingii nu mai existau .calarasul pletosului care se da mare antrenor nu merita promovarea.

    0
    0
  5. apropo cei care critica jucatorii cred ca nu au dat niciodata cu piciorul in minge .nu ati observat cum intrau tarani de calaraseni la jucatorii tineri ai u t ei.dupa golul lui Curtuius se vaitau cate 2-3 min pe jos si copii de mingii nu mai existau .Hai UTA o echipa tanara care trebuie incurajata din tribune pentru ca are nevoie.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button