Stranieri aradeni

„Hattrick” pentru Adi Petre în tricoul lui Esbjerg





Fostul utist, Adrian Petre, își continuă evoluțiile bune pentru Esbjerg, în liga a doua daneză. Atacantul arădeană a fost decisiv pentru echipa sa în meciul de astăzi, disputat în fața celor de la Nykobing. Petre a marcat în minutele 21, 28 și 67, iar Esbjerg a câștigat cu 5-2 și păstrează șanse de promovare în prima ligă din Danemarca.

”Sunt bucuros să vă anunț că tocmai mi-am facut rost de încă o minge. Cele trei goluri marcate în meciul de azi, Esbjerg-Nykobing 5-2, îmi dă dreptul – conform tradiției – să duc mingea acasă!” – a fost remarca tânărului fotbalist pe pagina oficială de Facebook.

Cu „tripla” de azi, Petre a ajuns la cota 9 goluri în 15 partide jucate pentru echipa la care a ajuns în vara trecută, contra a 500 de mii de euro. „Vârful” de 20 de ani este și component al echipei naționale de tineret, pentru ca a și evoluat în recentele partide amicale cu reprezentativa de tineret a Angliei (1-2) și Wolverhampton U23 (2-2).









5 comentarii

  1. Felicitari Tabarcea!Ai vazut cat este de greu sa marchezi multe,,apoi sa ai figuri in cap,copile?UTA este UTA!Ne-ai jignit enorm,pe mine cel putin.Am fost cel care dupa meciuri ne intalneam si erai primul la KFC!Cu Wikingii nu iti merge!
    Stratila te-a facut mare!Uff!Greu fotbalul acesta!
    Nu te pot uita niciodata cu expresia” ia ma-i da-i in P…u..l.a mea de suporteri!Pe cand ma bucuram de goluri inscrise de catre tine!Te ovationam!
    Probabil la fel cum galeria nu-l iarta pe Ionut Popa,nici eu nu te voi ierta niciodata!Niciodata!M-ai injurat!Ne-ai injurat!
    Tabarcea!Nu te pot ierta!Nu am cum!Da milioane de goluri!Esti un Pepsi,zero barat fata de UTA,caracter nul!
    Mi-ai injurat,copilul meu care alerga dupa autograful tau in nevinovatia sa!Lasa Adriane,nu este nimeni suparat!Se va intoarce roata!
    Fitele si figurile tale le vei plati cu varf si indesat!Timpul va decide!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button