Baschet

FR Baschet ține în viață sezonul, echipele fără șanse la medalii au dorit să intre în vacanță mai repede! Joi se (re)joacă FCC ICIM – SCM Timișoara





După deznodământurile din sferturile de finală ale Ligii Naționale de Baschet Feminin, absolut toate grupările fără șanse la medalii și-au manifestat oficial dorința să nu mai joace pentru locurile „5-8”, însă Federația Română de specialitate le-a dat răspuns negativ. Astfel, de voie, de nevoie, vor continua și întrecerile fără miză, iar primul „duel“ va avea loc în Joia Mare, de la ora 18,30.

În calea fetelor de la FCC ICIM Arad se află rivala din Vest, SCM Timișoara. Cele două grupări se înfruntă pentru a șasea oară în acest campionat, scorul general fiind 3-2 la pentru arădence, după dueluri extrem de echilibrate. „Duelul” se joacă după sistemul <<cel mai bun din trei meciuri>>, următoarea dispută urmând să aibă loc tot joi, pe 12 aprilie, pe Bega. Apoi, dacă mai e necesar, Polivalenta arădeană va găzdui „decisivul” pe 15 aprilie.

Dar, până una alta, „galben-albastrele” nici nu concep să nu înceapă bătălia pentru locul 5 cu un succes, chiar înainte de Paști. „Aşa cum am spus şi după eliminarea din sfertur, sunt dezamăgit. A existat o oarecare stare de mulţumire în rândul echipei şi nu ştiu de unde, iar atitudinea la ultimul joc a lăsat de dorit. Am avut discuţii cu fetele şi consider că m-am făcut înţeles. Trebuie să încheiem sezonul pe locul 5, dar dacă ne vom exprima la fel de modest şi joi, cu siguranţă vom avea probleme. Continui să am încredere în echipă şi sper ca pe acest final de sezon să demonstrăm că am fi putut mai mult”, spune Marcel Urban, preşedintele FCC ICIM Arad.

Tot în „5-8” se ma joacă ACSBT Alexandria – CSU Alba Iulia, cu dâmbovițencele mari favorite să rezolve ecuația câștigătoare încă din primele două confruntări, de pe 6 și 11 aprilie.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button