UTA Arad

Burlă a primit mesajul lui Todea și a fost surpriza plăcută a testului fizic susținut de utiști înainte de pauza de Paști





Echipa fanion a Aradului și-a respectat ad literam programul încărcat dintr-o săptămână fără meci oficial în Liga 2-a și, după trei zile cu câte două antrenamente, a susținut și testul Gacon pe pista de tartan a arenei Gloria. Față de acum o lună de zile, când Ionuț Popa dorea să afle la nivel fizic o preia pe UTA, jucătorii s-au comportat și mai bine. În afară de portari și accidentații Polgar și D. Popa, toți s-au încadrat în parametri.

Surpriza plăcută a venit de la Bogdan Burlă, fotbalist accidentat în prima parte a anului, dar care trage tare să revină în circuit. Fundașul stânga de 21 de ani parcurs 19 ture și asta și pentru că a scăpat de câteva kilograme în plus. „Este singurul care-și mai poate salva cariera, demonstrându-și lui că încă mai poate face ceva cu talentul său de fotbalist”, spunea în urmă cu două săptămâni Cristi Todea, iar azi Burlă a dat semne evidente de revenire.

Seniorii Curtuiuș, Buia, Manea, Roșca și Hlistei s-au oprit la 20 de ture, oferindu-le posibilitatea tinerilor să se afirme cu 23-24 de repetări. Fundașul Stevan Markovic, ultimul sosit în „alb-roșu” a trecut și el cu brio testul, oprindu-se după 22 de ture.

Prin testul Gacon, fotbaliștilor li se cere să alerge distanţa de 125 de metri în mai puţin de 45 de secunde. Se fac până în 25 de repetări, cu o pauză de 15 secunde, iar distanţa se măreşte la fiecare tură cu încă 6,25 metri. Dar timpul rămâne acelaşi, de 45 de secunde.

Altfel, utiștii au încasat un salar înainte de intrarea în mini-vacanța de Paști. Primul antrenament al săptămânii viitoare e programat luni seara.









2 comentarii

  1. La vârsta lui și cu ambiția pe care o are ar putea redeveni speranța echipei. Vorba că depinde de el î se potrivește. Și Marcelo de la R.M. mai scăpa cate un înaintaș dar la atac e sef . După o promovare cu UTA ii dorim o plecare in Europa chiar din Arad . Sărbători fericite la toată lumea după SportArad Hai UTA !!

    0
    0
  2. Paste fericit! Mult succes uta in special cu recasul! Să le-o dăm în freze Astora care s-au crezut invincibili și cu șanse la promovare! Mie îmi este mila de mila lor!sărbători în pace și liniște!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button